Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Alternosfera a umplut Fabrica, Changing Skins au decis noul single - VEZI VIDEO

Publicat

pe

Trupa Alternosfera live in club Fabrica
Trupa Alternosfera live in club Fabrica

Clubul Fabrica s-a umplut în valuri vineri noapte când au concertat Alternosfera și Changing Skins.

Trupa Alternosfera live in club Fabrica

Trupa Alternosfera live in club Fabrica

Spre ora 21 când prima trupă își începuse cântarea live, sala era deja plină. Cei de la Changing Skins au cântat cel de-al doilea single lor - Baby, după ce primul - Deeper and Deeper s-a evidențiat cu un videoclip curajos. Melodia Baby a fost selectată după reacția fanilor în concerte. Trupa a interpretat-o și în finala românească Global Battle Of Bands 2011.

Baby  este o piesă cu priză la oameni, după cum mărturisește și Raluca, toboșarul ce-i conferă trupei un alt element de individualitate pe scena românească. Puteți urmări melodia într-o înregistrare din seara cântării din Club Fabrica.

Changing Skins - Baby (live)

Cu Horațiu, Ștefan, Raluca și Adi am filmat un interviu pe care îl veți putea vedea în curând pe InfoMusic. Vom revedea trupa Changing Skins pe 8 iunie cu ocazia Radio Music TV de la Arenele Romane.

Setlist Changing Skins

 1. Perfect Foes
 2. Baby
 3. Hot Core
 4. You Spin me Round
 5. Friday Night Anthem
 6. Lady Hoax
 7. Deeper and Deeper
 8. Ain't Worth it
 9. Suffragette City

Alternosfera nu s-a lăsat așteptată. Instrumentele s-au schimbat repede, iar moldovenii au intrat pe scenă cu Ne unește, ne desparte. Trupa își făcuse checksoundul dis de dimineață și urma să plece direct la Ploiești la Free Fest. Ora de rock alternativ a inclus 14 piese atât de pe noul album Virgula, dar și din trecut. Setlistul Alternosfera se găsește puțin mai jos.

Alternosfera in club Fabrica 25 mai 2012

Alternosfera in club Fabrica 25 mai 2012

A turnat cu găleata în acea noapte, dar cei prezenți ar fi fost în stare să vină și cu barca. La ora 22, coada de la intrare bloca practic tot parterul clubului. În interior, fanii au intrat în rezonanță pe fiecare melodie, cei mai mulți cântând alături de Alternosfera. Interpretarea plină de trăire a lui Marcel Bostan, piesele bogate în lirism și efectele de fum (poate chiar prea multe) sunt lucrurile ce au definit concertul.

Alternosfera - Ploile nu vin (live în Club Fabrica)

Setlist Alternosfera

 1. Ne unește, ne desparte
 2. wamintirile
 3. Vreau să-mi dai
 4. Ploile nu vin
 5. Visători cu plumb în ochi
 6. Deja străină
 7. Două Eve
 8. Avion
 9. Femeia nordică
 10. Krivoi
 11. Aruncă-mi
 12. GBOB
 13. Flori de mai
 14. 511

Vezi fotografiile cu Alternosfera din Club Fabrica

PUBLICITATE
2 comentarii

Concerte & turnee

Living Rock 2021 - Lineup-ul complet și programul pe zile

Living Rock 2021 aduce muzica alternativă la mare. Lineup-ul complet pentru ediția de anul acesta include trupe ca Vița de Vie, Alternosfera, The Mono Jacks și Urma.

Publicat

pe

Vița de vie la Festivalul Awake 2018 │ FOTO: Alexandru Dragoi / InfoMusic.ro

Living Rock 2021 are loc în weekendul 20 - 22 august, pe plaja Tuzla. Pe parcursul celor trei zile ale festivalului vor fi organizate activități în aer liber, pentru toate vârstele: de la acțiuni de ecologizare, tururi prin împrejurimi alături de ghizi și sesiuni de birdwatching pentru iubitorii de păsări, până la zonă de produse handmade, tatuaje, dreaduri și multe alte surprize.

Programul pe zile și ore

Vineri, 20.08

Evening concerts - cu începere de la 7 PM

 • Melting Dice
 • Rockabella
 • GRIMUS
 • COMA
 • Vița de Vie

Sâmbătă, 21.08

Morning Concerts - cu începere de la 8 AM

 • Robin and the Backstabbers
 • Dimitri's Bats

Brunch Concerts - cu începere de la 2 PM

 • Toulouse Lautrec
 • ZMEI3

Evening Concerts - cu începere de la 8:30 PM

 • Theodore (Grecia)
 • Jurjak
 • URMA
 • The Mono Jacks

Duminică 22.08

Brunch Concerts - cu începere de la 2 PM

 • Lucia
 • The Kryptonite Sparks

Evening Concerts - cu începere de la 7 PM

 • Alex & The Fat Penguins
 • Pinholes
 • byron
 • Alternosfera

Accesul la festival și în zona de camping:

 • Accesul la festival se va face pe bază de bilet de acces pentru o zi sau abonament pe trei zile, alături de certificatul de vaccinare sau test negativ de Covid. Abonamentul oferă acces gratuit în zona de camping a festivalului.

Biletele și abonamentele achiziționate anul trecut pentru ediția 2020 rămân valabile pentru ediția 2021.

Festivalul Living Rock, unicul festival de alternativ de la mare, are ca scop promovarea scenei underground din România și sprijinirea artiștilor din zona de rock alternativ. Construit pe conceptul unic de combinare a rock-ului alternativ cu frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din România.

Citește în continuare

Concerte & turnee

RoadkillSoda și Cosmos în Buzunar deschid concertul Alternosfera de la Arenele Romane

Pe 17 septembrie, Alternosfera revine la București pentru a concerta la Arenele Romane. Evenimentul va beneficia de o producție specială, cu sunet, lumini și proiectii dedicate, în deschidere urmând să cânte RoadkillSoda și Cosmos în Buzunar.

Publicat

pe

Marcel Bostan - Trupa ALTERNOSFERA la Zilele Prieteniei in Piata Constitutiei pe 29 iunie 2013

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.

Cel mai recent album al lor, "Sagrada", este cel de-al 6-lea release RoadkillSoda, conține 12 piese și a fost lansat exclusiv pe vinil și pe toate platformele online de streaming. Până în prezent, RoadkillSoda a lansat 3 single-uri de pe viitorul album.

Trupa Cosmos în Buzunar vine din Republica Moldova și este un proiect muzical independent, format în martie 2016. Muzica pe care o cântă îmbină diferite stiluri muzicale, precum cold wave, synth wave, synth-pop, electronica, IDM, ambient si progressive techno. Sunt pasionați de soundul lor, așa că folosesc diverse instrumente pentru a-l prezenta publicului.

Prețuri bilete la concertul Alternosfera de la Arenele Romane / 17 septembrie 2021:

 • Sale: 74 lei - Acces General / 105 lei - Golden Circle / 149 lei – VIP;
 • La acces: 90 lei - Aces General / 120 lei - Golden Circle / 160 lei – VIP.

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar doi membri din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani, trupa și-a căutat tematica şi stilul, experimentând cu diverse instrumente, acumulând experiență și înregistrând primele demo-uri. Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un "etalon" pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. În octombrie 2015, Alternosfera a lansat albumul "Haosoleum", ultima parte a tripticului "Epizodia".

După o pauză concertistică de peste un an, timp în care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera a revenit în anul 2019 cu un nou album, "Arhitectul din Babel". Lansarea celui de-al șaselea material discografic al trupei a coincis și cu aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei.

Citește în continuare

Trending