Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Al Jawala, balkan party fără sfârşit! (FOTO)

Joi, 02.02.2012, după ora 22 :30, a avut loc în Kulturhaus balkan party fără sfârşit marca Al Jawala, cu ocazia turneului Blast Your Ghetto. În deschiderea concertului a antrenat publicul trupa... Continuare »
Concert Al Jawala, Bucuresti 2012 #7711

Joi, 02.02.2012, după ora 22 :30, a avut loc în Kulturhaus balkan party fără sfârşit marca Al Jawala, cu ocazia turneului Blast Your Ghetto.

Concert Al Jawala, Bucuresti 2012 #7711

În deschiderea concertului a antrenat publicul trupa lui Radu Almăşan, fostul vocalist de la Bosquito, Madame Hooligan. Trupa a luat naştere la sfârşitul anului 2006 când David Ballon şi Andrei Cebotari se alătură trupei. Componenţa actuală este însă alta, formată din: Radu, Ben Erdreich, Austin Jesse Mitchell şi Felix Mircea. Băieţii abordează genul rock alternativ sau rock modern, detalii pe pagina lor oficială de Facebook. Publicul român a mai avut plăcerea să-i vadă în deschiderea unor artişti ca Manu Chao şi James Walsh. Madame Hooligan a încălzit publicul cu piese ca Liar, Freak the world, Our dreams keep dropping dead.

Madame Hooligan in deschiderea Al Jawala (Bucuresti, 2012) #7691

În jurul orei 23:30, publicul încălzit şi nerăbdător aştepta, când sunetele balcanice au început să se audă din ce în ce mai clar, dar pe scenă nu era nimeni. Aşa şi-au făcut apariţia membrii trupei Al Jawala, care au vrut să fie aproape de fani şi au început concertul chiar din rândul lor. Uimit şi ludic publicul a început să danseze vesel imediat. Ritmurile balcanice, dansul scenic al saxifoniştilor şi percuţia impecabilă au făcut atmosfera de neuitat. Krischan Lukanow a mulţumit constant fanilor adunaţi în număr mare, i-a antrenat în jocul balkanic şi le-a povestit despre noul album pe care îl promovează, The Ride.

Concert Al Jawala (Bucuresti, 2012) #7716

Profesionişti şi ludici, fiecare membru a avut câte un solo, dar cea mai impresioanată apariţie a fost a lui Daniel Pellegrini care a cântat la instrumentul didgeridoo. Instrument descoperit în nordul Australiei şi descris ca fiind o trompetă naturală din lemn.

Saxofonistul Krischan Lukanow a povestit, în legătură cu noul album The Ride, despre un mic concurs, în care fanii sunt încurajaţi să posteze pe paginile online Al Jawala , fotografii cu ei într-un autobuz. Cel mai frumos instantaneu va apărea pe coperta noului album.

Concertul a încercat să ia final în oglindă, trecând prin public, dar acesta nu a lăsat trupa să plece aşa uşor. I-a chemat la biss nu o dată, ci de trei ori. De fiecare dată Al Jawala a revenit mulţumind publicului. Au cântat piese de pe noul album, dar şi din cele vechi, dintre care: Bate vântul frunzele, Go east, Poznaş, Backstabbers.

Vezi galeria de fotografii de la concertul Al Jawala!

Al Jawala- Go east

Diana Cernahoschi este Event Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE