Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Al di Meola a cântat simțurilor (foto concert)

Noul concert Al di Meola a adus la Sala Palatului în jur de 2500 de iubitori de fussion-jazz și în general, de muzică instrumentală de bună calitate. Spectacolul a început... Continuare »
Al di Meola, concert Bucuresti 2011

Noul concert Al di Meola a adus la Sala Palatului în jur de 2500 de iubitori de fussion-jazz și în general, de muzică instrumentală de bună calitate. Spectacolul a început la ora 20.00 și a durat aproape 2 ore. Publicul a putut asculta și melodii de pe noul disc, printre care "Siberiana" , melodia pe care v-o propunem spre audiție la finalul articolului.

Al di Meola a comunicat cu sala pe parcusul serii, urându-ne Paște Fericit și împărtășindu-ne câteva istorii ale pieselor cântate. Astfel, "Siberiana" a luat naștere într-un turneu prin Siberia, pe drumul cu autocarul, ajungând la varianta finală undeva prin Miami beach...

Noul album se numește "Pursuit of Radical Rhapsody" (2011), iar "Michelangelo's 7th Child" este o altă piesă nouă interpretată de Al di Meola la București. Artistul a fost acompaniat de World Sinfonia, mai exact de Fausto Beccalossi (acordeon), Peo Afonsi (chitară acustică) și Peter Kaszas (percuție), lipsind de această dată Gumbi Ortiz (percuție) și Victor Miranda (bass).

Evenimentul a fost organizat de Events. Al di Meola va încheia luna aprilie cu recitalul de pe 30 din Polonia și are programul plin de cântări până la toamnă. Artistul va împlini 57 de ani pe 22 iulie și cântă fussion-jazz și word jazz de aproape 35 de ani.

Vă invităm să vedeți câteva poze surprinse de echipa Infomusic.ro ascultând melodia "Siberiana", preluată de pe youtube.com.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE