Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Al di Meola a cântat simțurilor (foto concert)

Noul concert Al di Meola a adus la Sala Palatului în jur de 2500 de iubitori de fussion-jazz și în general, de muzică instrumentală de bună calitate. Spectacolul a început... Continuare »
Al di Meola, concert Bucuresti 2011

Noul concert Al di Meola a adus la Sala Palatului în jur de 2500 de iubitori de fussion-jazz și în general, de muzică instrumentală de bună calitate. Spectacolul a început la ora 20.00 și a durat aproape 2 ore. Publicul a putut asculta și melodii de pe noul disc, printre care "Siberiana" , melodia pe care v-o propunem spre audiție la finalul articolului.

Al di Meola a comunicat cu sala pe parcusul serii, urându-ne Paște Fericit și împărtășindu-ne câteva istorii ale pieselor cântate. Astfel, "Siberiana" a luat naștere într-un turneu prin Siberia, pe drumul cu autocarul, ajungând la varianta finală undeva prin Miami beach...

Noul album se numește "Pursuit of Radical Rhapsody" (2011), iar "Michelangelo's 7th Child" este o altă piesă nouă interpretată de Al di Meola la București. Artistul a fost acompaniat de World Sinfonia, mai exact de Fausto Beccalossi (acordeon), Peo Afonsi (chitară acustică) și Peter Kaszas (percuție), lipsind de această dată Gumbi Ortiz (percuție) și Victor Miranda (bass).

Evenimentul a fost organizat de Events. Al di Meola va încheia luna aprilie cu recitalul de pe 30 din Polonia și are programul plin de cântări până la toamnă. Artistul va împlini 57 de ani pe 22 iulie și cântă fussion-jazz și word jazz de aproape 35 de ani.

Vă invităm să vedeți câteva poze surprinse de echipa Infomusic.ro ascultând melodia "Siberiana", preluată de pe youtube.com.

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE