Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

80.000 de oameni au dansat la Liberty Parade 2011 (foto)

Liberty Parade 2011 a adus pe plaja dintre Venus şi Saturn un public record. Peste 80.000 de fani au fost prezenţi la fenomenul dance al anului ce l-a avut cap... Continuare »
Liberty Parade 2011- sursa Facebook

Liberty Parade 2011 a adus pe plaja dintre Venus şi Saturn un public record. Peste 80.000 de fani au fost prezenţi la fenomenul dance al anului ce l-a avut cap de afiș pe Sharam (Deep Dish).
"Este un eveniment imens, sunt impresionat de numărul persoanelor şi de entuziasmul cu care m-au întâmpinat la fiecare nou beat.", a afirmat Sharam.

În caravana camioanelor, atmosfera a fost întreţinută pentru clubberii veniţi de prin toate colţurile ţării de Cristi Stanciu & Matteo, Claudio Cristo, Bogdan Popoviciu & DJ Xander, DJ Dark, Mahony, Proof, şi Rhadow, iar la Liberty Parade Arena, ştafeta a fost preluată de dj precum Adrian Eftimie, Vali Bărbulescu, DJ Optick şi Sharam.

Timp de peste 15 ore, publicul colorat cu peruci, ochelari de soare şi accesorii inedite a dansat fără oprire pe mix-urile platanelor încinse la această ediţie a Liberty Parade.

Galerie foto:

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE