Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

80.000 de oameni au dansat la Liberty Parade 2011 (foto)

Liberty Parade 2011 a adus pe plaja dintre Venus şi Saturn un public record. Peste 80.000 de fani au fost prezenţi la fenomenul dance al anului ce l-a avut cap... Continuare »
Liberty Parade 2011- sursa Facebook

Liberty Parade 2011 a adus pe plaja dintre Venus şi Saturn un public record. Peste 80.000 de fani au fost prezenţi la fenomenul dance al anului ce l-a avut cap de afiș pe Sharam (Deep Dish).
"Este un eveniment imens, sunt impresionat de numărul persoanelor şi de entuziasmul cu care m-au întâmpinat la fiecare nou beat.", a afirmat Sharam.

În caravana camioanelor, atmosfera a fost întreţinută pentru clubberii veniţi de prin toate colţurile ţării de Cristi Stanciu & Matteo, Claudio Cristo, Bogdan Popoviciu & DJ Xander, DJ Dark, Mahony, Proof, şi Rhadow, iar la Liberty Parade Arena, ştafeta a fost preluată de dj precum Adrian Eftimie, Vali Bărbulescu, DJ Optick şi Sharam.

Timp de peste 15 ore, publicul colorat cu peruci, ochelari de soare şi accesorii inedite a dansat fără oprire pe mix-urile platanelor încinse la această ediţie a Liberty Parade.

Galerie foto:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE