Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

7 ore de senzație la primul eveniment White Sensation din România

Sensation Ocean of White a luat cu asalt pavilionul central de la Romexpo pe data de 21 aprilie, unde în jur de 15.000 de persoane toate îmbrăcate în alb au... Continuare »
white_sensations_romania_2012_1065

Sensation Ocean of White a luat cu asalt pavilionul central de la Romexpo pe data de 21 aprilie, unde în jur de 15.000 de persoane toate îmbrăcate în alb au participat la cel mai mare eveniment dance din lume. Printre ei se aflau oameni din toată România, dar şi din ţări precum Bulgaria, Italia, Spania, Germania, Olanda, sau Marea Britanie, fani înfocaţi ai evenimentelor marca Sensation.

white_sensations_romania_2012_1065

Pavilionul central Romexpo a fost transformat pentru o noapte într-un mediu subacvatic în centrul căruia a tronat o imensă scenă rotativă ce a vibrat pe acorduri electro house ieșite din 160 de boxe. Atmosfera a devenit incendiară prin cele 48 de fântâni arteziene şi 20 de sisteme laser ce au dansat în acord cu ritmul de bas, dar și datorită celor peste 200 de efecte pirotehnice cum nu s-au mai văzut până acum în Bucureşti.

white_sensation_romania_2012_0925

Show-ul a fost deschis la ora 22.00 de către MR White și continuat până spre dimineață cu cei doi DJ români GREEG & ONUC şi celebrii Pete Tong, Fedde Le Grand, Mauro Picotto și Hardwell, care au încins platanele. Printre aceştia animatoare costumate în diverse creaturi maritime, de la meduze până la sirene, au ţinut în priză cu dansuri electrizante mulţimea de oameni avidă de distracţie.

Spre deosebire de alte evenimente similare unde la cererea publicului show-ul mai poate continua chiar şi două ore peste, Sensation White a dat stingerea imediat după ora 5 dimineaţa chiar dacă majoritatea fanilor ar mai fi petrecut până la prânz.

white_sensation_romania_2012_0948Sensation este cel mai mare eveniment dance din lume, un show complex în care muzica se îmbină perfect cu dansul, luminile şi efectele pirotehnice. Până acum peste un milion şi jumătate de oameni din 20 de ţări de pe 4 continente au dansat îmbrăcaţi în alb la acest eveniment.

Galerie de fotografii de la White Sensation România.

Fotograf: Radu Ciocan

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE