Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

20.000 de oameni au cântat într-un glas alături de Roxette la Bucureşti

Vremea a ţinut cu publicul prezent la Zone Arena pentru concertul duo-ului suedez la Bucureşti. După 10 ani de absenţă de pe scena muzicală, Roxette a concertat în această seară... Continuare »
Concert Roxette la Bucuresti

Vremea a ţinut cu publicul prezent la Zone Arena pentru concertul duo-ului suedez la Bucureşti.

După 10 ani de absenţă de pe scena muzicală, Roxette a concertat în această seară în premieră pentru România în cadrul turneului Charm School.

Concert Roxette la Bucuresti

Show-ul a debutat cu "Dress for Success", piesa care i-a făcut celebri pe membrii trupei, urmată apoi de o avalanşă de hituri precum: Sleeping in My Car, Wish I Could Fly, She’s Got Nothing On (But the Radio), It Must Have Been Love, How Do You Do! şi Dangerous cântate de trupă în acelaşi glas cu publicul.

"Vă mulţumim că ne-aţi aşteptat în toţi aceşti ani! O să fie o seară specială, aşteptarea nu vă va fi dezamăgită", a spus Per Gessle, solistul Roxette în deschiderea concertului.

Fanii români alături de Per nu au uitat de ziua de naştere a lui Marie Fredriksson, care a împlinit astăzi 53 de ani şi i-au cântat "Mulţi ani trăiască!"- Vezi înregistrarea momentului.

Surpriza Roxette pentru publicul ce a dansast şi a cântat aproape fără oprire a venit în momentul în care membrii bandului au fost prezentați de Per Gessle și din chitară s-a auzit piesa românească "Ciuleandra".

Show-ul nordicilor s-a sfârşit pe acordurile piesei "Joyride", iar bisul a venit cu o piesă de suflet, "Listen to Your Heart" .rock

 

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE