Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Spectaculis

Asociatia Culturala Spectaculis este o organizație nonprofit care are ca scop sprijinirea si dezvoltarea activitatilor culturale prin evenimente majore: spectacole, teatru, concerte. Printre proiectele susținute de Spectaculis se numără concertele Johann Strauss Ensamble, Gheorghe Zamfir, Eugen Sarbu, Nelly Miricioiu Kirk, reprezentantii de marca ale teatrului romanesc cu Ion Caramitru, Horatiu Malaele, Dan Puric sau Maia Morgenstern impreună cu echipa Teatrului Evreiesc de Stat si spectacole cu artiști internationali ca David Bisbal sau The Red Army Choir.

Următoarele evenimente anunțate de Spectaculis

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri și comunicate despre Spectaculis

Transpunere în lumea Cubei cu Omara Portuondo

Omara Portuondo a revenit pe scena Sălii Palatului, într-un concert ce a creat o atmosferă fermecătoare, încărcată de muzică și dans. Cea numită "Edith Piaf a Cubei" a încântat publicul cu vocea sa plină de pasiune și cu mișcări ce se împleteau de minune cu ritmurile pieselor.

Poze concert Omara Portuondo la București - 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Omara Portuondo, vocea feminină a celebrei orchestre cubaneze Buena Vista Social Club, la Sala Palatului pe 25 aprilie 2017. Diva cubaneză, deținătoare a unui premiu Grammy și ambasador artistic al țării sale, a revenit la București în cadrul turneului dedicat aniversării a 85 de ani de viață și 70 de ani de activitate artistică.

CLOSE
CLOSE