Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Spectaculis

Asociatia Culturala Spectaculis este o organizație nonprofit care are ca scop sprijinirea si dezvoltarea activitatilor culturale prin evenimente majore: spectacole, teatru, concerte. Printre proiectele susținute de Spectaculis se numără concertele Johann Strauss Ensamble, Gheorghe Zamfir, Eugen Sarbu, Nelly Miricioiu Kirk, reprezentantii de marca ale teatrului romanesc cu Ion Caramitru, Horatiu Malaele, Dan Puric sau Maia Morgenstern impreună cu echipa Teatrului Evreiesc de Stat si spectacole cu artiști internationali ca David Bisbal sau The Red Army Choir.

Următoarele evenimente anunțate de Spectaculis

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri și comunicate despre Spectaculis

The Red Guard Choir, legendarul ansamblu rus, revine în toamnă pe scenele din România, cu un nou spectacol

Exponent internațional al excelenței în muzică, ansamblul The Red Guard Choir condus de generalul rus Viktor Eliseev, cunoscut publicului sub numele de Red Army Choir MVD, revine în toamna acestui an, pe scenele din țara noastră, cu un nou spectacol incitant, eclectic, construit în spiritul unei spontaneități artistice emoționante.

Transpunere în lumea Cubei cu Omara Portuondo

Omara Portuondo a revenit pe scena Sălii Palatului, într-un concert ce a creat o atmosferă fermecătoare, încărcată de muzică și dans. Cea numită "Edith Piaf a Cubei" a încântat publicul cu vocea sa plină de pasiune și cu mișcări ce se împleteau de minune cu ritmurile pieselor.

Poze concert Omara Portuondo la București - 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Omara Portuondo, vocea feminină a celebrei orchestre cubaneze Buena Vista Social Club, la Sala Palatului pe 25 aprilie 2017. Diva cubaneză, deținătoare a unui premiu Grammy și ambasador artistic al țării sale, a revenit la București în cadrul turneului dedicat aniversării a 85 de ani de viață și 70 de ani de activitate artistică.

CLOSE
CLOSE