Concert Kings of Leon in Romania in 2017
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Metalhead Meeting
Poze concert Andrea Bocelli în Piața Constituției - 2017 Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting

Spectaculis

Asociatia Culturala Spectaculis este o organizație nonprofit care are ca scop sprijinirea si dezvoltarea activitatilor culturale prin evenimente majore: spectacole, teatru, concerte. Printre proiectele susținute de Spectaculis se numără concertele Johann Strauss Ensamble, Gheorghe Zamfir, Eugen Sarbu, Nelly Miricioiu Kirk, reprezentantii de marca ale teatrului romanesc cu Ion Caramitru, Horatiu Malaele, Dan Puric sau Maia Morgenstern impreună cu echipa Teatrului Evreiesc de Stat si spectacole cu artiști internationali ca David Bisbal sau The Red Army Choir.

Următoarele evenimente anunțate de Spectaculis

Știri și comunicate despre Spectaculis

Transpunere în lumea Cubei cu Omara Portuondo

Omara Portuondo a revenit pe scena Sălii Palatului, într-un concert ce a creat o atmosferă fermecătoare, încărcată de muzică și dans. Cea numită "Edith Piaf a Cubei" a încântat publicul cu vocea sa plină de pasiune și cu mișcări ce se împleteau de minune cu ritmurile pieselor.

Poze concert Omara Portuondo la București - 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Omara Portuondo, vocea feminină a celebrei orchestre cubaneze Buena Vista Social Club, la Sala Palatului pe 25 aprilie 2017. Diva cubaneză, deținătoare a unui premiu Grammy și ambasador artistic al țării sale, a revenit la București în cadrul turneului dedicat aniversării a 85 de ani de viață și 70 de ani de activitate artistică.

CLOSE
CLOSE