Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

One Event

Următoarele evenimente anunțate de One Event

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri și comunicate despre One Event

BRYAN FERRY- concert la bucuresti

Concert Bryan Ferry: două categorii de bilete sunt sold out!

Două categorii de bilete la concertul pe care Bryan Ferry îl va susţine la Bucureşti sunt sold out. One Event, organizatorii evenimentului, au anunţat că biletele de 120, respectiv 160... Continuare »

BRYAN FERRY- concert la bucuresti

Concertul lui Bryan Ferry va avea loc la Arenele Romane

Deși iniţial era stabilit pentru data de 1 mai 2011, concertul lui Bryan Ferry va avea loc pe 18 septembrie 2011. Evenimentul se va desfășura la Arenele Romane din Bucureşti... Continuare »

Suede- Afis eveniment

Informații pentru cei ce merg la concertul Suede

Suede va concerta pentru prima dată în România pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul este organizat de One Event și face parte din cadrul turneului de reunire... Continuare »

Concert-Opeth si Katatonia

Concertul trupelor Opeth și Katatonia la București a fost anulat!

Cele două trupe suedeze Opeth și Katatonia au anunțat astăzi pe site-urile lor oficiale că nu vor mai susține concertul din România programat pentru pe 5 iunie 2011 la Arenele... Continuare »

Suede- concert la Bucuresti

Concert Suede: Doar 300 de bilete rămase în fața scenei

Cu două săptămâni înainte de reprezentația trupei Suede la București, biletele din fața scenei (în picioare) sunt aproape epuizate. Fanii rockerilor britanici trebuie să se grabească deoarece numai 300 de... Continuare »

katatonia

Bilete mai ieftine cu 25% la Opeth & Katatonia

Perioada 6-13 mai 2011, oferă fanilor celor două trupe suedeze de rock Opeth și Katatonia posibilitatea de a cumpăra bilete mai ieftine cu 25 de procente. Disponibile online pe www.eventim.ro... Continuare »

Opeth

Opeth și Katatonia concertează la București!

Începutul de vară aduce rockerilor înfocaţi din România veşti bune, Opeth şi Katatonia, două dintre cele mai importante trupe suedeze de gen vor concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe... Continuare »

Suede

Concert Suede: Ultima şansă pentu bilete reduse!

17 aprilie 2011 este data limită pentru achiziţionarea de bilete cu preţ redus la concertul susţinut pe 4 iunie 2011 la Bucureşti de Suede, una dintre cele mai cunoscute trupe... Continuare »

bryan_ferry

Concertul Bryan Ferry se amână!

Aşa cum încă de săptămână trecută se vehicula, concertul lui Bryan Ferry la Bucureşti, programat pe 1 mai 2011 la Sala Palatului se va amâna pentru data de 18 septembrie... Continuare »

Bryan-Ferry

Se anulează concertul Bryan Ferry la București?

Cu mai puțin de o lună înaintea concertului pe care urmează să-l susțină în România, Bryan Ferry a fost internat de urgență în spital primind calificativul "grav bolnav". Purtătorul său... Continuare »

Suede

Suede, live la București!

Vara aceasta aduce un nou concert-premieră în România, este vorba de trupa Suede, una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din lume. Considerați alături de Blur, Oasis și... Continuare »

Bryan Ferry

Bryan Ferry concertează la Sala Palatului

Bryan Ferry, membru fondator al trupei Roxy Music și autor al unor hituri precum "Slave To Love", "Don’t Stop The Dance", "More Than This", "Shameless", "One Night" sau "Avalon", va... Continuare »

otros-aires

Otros Aires- spectacol la București!

Trupa argentiniană de nuevo-tango, Otros Aires, revine în România pe 14 aprilie 2011 la Godot Cafe-Teatru din București pentru o reprezentație ce conține elemente de dans și teatru contemporan. Grupul... Continuare »

Shukar-Collective

Gipsy music cu Shukar Collective, live în The Ark

Shukar Collective, grupul care a creat un curent unic alăturând muzica ursarilor cu stilurile electro, drum’n'bass, dub, hip-hop, jazz, va susține un concert pe 27 noiembrie în clubul The Ark... Continuare »

CLOSE
CLOSE