Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Andre Rieu Productions

Următoarele evenimente anunțate de Andre Rieu Productions

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri și comunicate despre Andre Rieu Productions

André Rieu, regele valsului, a cucerit din nou Piaţa Constituţiei

După cele şapte concerte susţinute anul trecut în Piaţa Constituţiei, André Rieu şi Johann Strauss Orchestra au revenit din nou la Bucureşti, pentru a cânta în faţa publicului român pe 11 şi 12 iunie 2016.

André Rieu pune la vânzare 5.000 de bilete în scop caritabil

André Rieu și-a exprimat dorința de a suplimenta numărul de bilete pentru concertul de sâmbătă, 13 iunie, ca un act caritabil special.

André Rieu dă viaţă basmelor în Bucureşti

André Rieu și Johann Strauss Orchestra au concertat în premieră în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Alături de invitaţii speciali, aceştia au reuşit să creeze o noapte de basm în capitală.

Andre Rieu

André Rieu anunță cel de-al șaptelea concert la București - BILETE

André Rieu a anunțat cel de-al șaptelea concert la București. Noul show va avea loc vineri, 5 iunie, în deschiderea celorlalte 6 concerte puse în vânzare. Gheorghe Zamfir va fi invitatul special în fiecare dintre cele 7 evenimente.

Andre Rieu

André Rieu scrie istorie: al 6-lea concert la București pe 7 iunie 2015

Bucureștiul va valsa 6 zile alături de Andre Rieu. După 50 000 de bilete vândute la cele 5 spectacole programate în vară, îndrăgitul violonist a programat cel de-al 6-lea concert la București, pe 7 iunie 2015. Biletele pentru noul spectacol din Piața Constituției vor fi puse în vânzare pe 5 februarie.

Andre Rieu, concert în România în iunie 2015

André Rieu, al 5-lea concert la București pe 6 iunie 2015

Andre Rieu, îndrăgitul violonist olandez ce a înregistrat un record de vânzări de bilete în România, a anunțat cel de-al 5-lea concert la București. Noul spectacol Andre Rieu este programat pe 6 iunie 2015, în Piața Constituției. Biletele sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie.

Andre Rieu, concert în România în iunie 2015

André Rieu va concerta în Piața Constituției în iunie 2015 - PREȚURI BILETE

André Rieu, violonistul olandez supranumit ”Regele Valsului”, va concerta în Piața Constituției din București pe 11, 12, 13 și 14 iunie 2015. Acesta va veni însoțit de cei 60 de muzicieni ce compun Johann Strauss Orchestra, având pregătit pentru publicul din România un repertoriu generos: balade romantice, valsuri celebre și nu în ultimul rând, compoziții semnate de muzicieni români.

Andre Rieu

Concert André Rieu în premieră în România

Regele Valsului, André Rieu va concerta în premieră în România în 2015. Informațiile despre primul său concert la București au fost anunțate oficial în conferința de presă de pe 9 decembrie. În prezent sunt puse în vânzare bilete la reprezentația recent anunțată de pe 11 iunie. Concertele de pe 12 iunie, 13 iunie și 14 iunie 2015 sunt sold out. Vezi detalii mai jos.

CLOSE
CLOSE