Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Slipknot

Amphitrion

Următoarele evenimente anunțate de Amphitrion

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri și comunicate despre Amphitrion

Spectacolul Disney On Ice

Disney On Ice - "Reach for The Stars" ajunge în premieră în România

Cele mai iubite personaje Disney vor ajunge la noi în țară odată cu producția Disney On Ice - "Reach for The Stars". Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald și Goofy, deschid porțile Regatului Disney la București. Mai multe informații despre bilete puteți afla din articol.

Mickey's Music Festival

O nouă reprezentație "Disney Live! – Mickey’s Music Festival", programată pe 25 aprilie

Datorită numărului foarte mare de cereri de bilete, organizatorii "Disney Live! – Mickey’s Music Festival" au decis programarea unui nou spectacol pe 25 aprilie 2015, de la ora 15:00. Evenimentul va avea loc între 22 - 26 aprilie 2015 la Sala Palatului.

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show la București în decembrie 2014

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show, la București în decembrie 2014

Havasi, cel mai rapid pianist din lume și unul dintre cei mai iubiți artiști internaționali în România, va reveni la București cu noua sa producție – THE NEW HAVASI Symphonic Concert Show. Spectacolul va avea loc pe 20 decembrie 2014 la Sala Polivalentă, într-o ediție specială de Crăciun, care se anunță a fi cel mai mare spectacol de iarnă organizat vreodată în România.

Noora Noor a anulat mai multe concerte, inclusiv cel din România

Din cauza unor probleme de sănătate, Noora Noor, regina soul a Norvegiei, a anulat mai multe concerte programate vara aceasta, inclusiv cel de la București. Artista ar fi trebuit să concerteze în premieră în România pe 29 iunie, în cadrul evenimentului WonderDay de la Palatul Mogoșoaia.

Moonlight Breakfast completează distribuția WonderDay

Trupa din zona soul-jazz-electro, Moonlight Breakfast completează evenimentului WonderDay de pe 29 iunie de la Mogoșoaia.

WonderDay 2014

WonderDay - Intrare liberă pentru copiii sub 12 ani

De Ziua Copiilor, cei mici primesc drept cadou acces gratuit la WonderDay. Evenimentul care îi are drept invitați pe Asaf Avidan, Delilah, Noora Noor, Tape Five și Aylin alături de The Lucky Charms, are loc pe 29 iunie, așteptând pe Domeniul Palatului Mogoțoaia părinți și pitici deopotrivă, într-o lume de basm presarată cu decoruri fascinante și personaje surprinzătoare.

Aylin Cadîr

Concert Aylin & The Lucky Charms la WonderDay

Aylin Cadir, tânara artistă de jazz de origine turcă sosește pe 29 iunie la WonderDay alături de trupa sa, The Lucky Charms, în cadrul unui concert șarmant de jazz cu influențe pop și retro. Aylin & The Lucky Charms se alătura astfel lui Asaf Avidan, Delilah, Noora Noor și Tape Five în programul artistic al Zilei Minunilor de pe domeniul Palatului Mogoșoaia.

WonderDay: Tape Five, pentru prima dată în România

Tape Five, unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internationale de swing si electro-swingi, va concerta în cadrul WonderDay. Tape Five se alătură astfel lui Asaf Avidan si Noora Noor în primul eveniment-concept din România pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoșoaia.

Mariza la București pe 15 mai 2014

RECENZIE: Mariza la București, între exuberanță și saudade - POZE

Diva internațională a muzicii fado a revenit la București după aproape 4 ani. Pe scena Sălii Palatului, Mariza a recucerit peste 4000 de români cu un spectacol preponderent acustic, care a redat pe parcursul a 2 ore atmosfera tavernelor lusitane.

Program și reguli acces pentru concertul Mariza de la Sala Palatului

Mariza, diva internațională a muzicii fado, va concerta la Sala Palatului pe 15 mai, evenimentul fiind organizat de Amphitrion. Vezi programul și regulile de acces la concert.

Asaf Avidan

Asaf Avidan, distins cu 5 nominalizări la World Music Awards

Asaf Avidan, artistul care prin stilul unic și inflexiunile vocale a cucerit industria muzicală, a fost distins cu 5 nominalizări la World Music Awards, gală care celebrează valorile muzicii internaționale. Solistul va sosi în premieră vara aceasta în România pentru a susține un concert acustic în cadrul WonderDay. Evenimentul se va desfășura pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoșoaia.

CLOSE
CLOSE