Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Amphitrion

Următoarele evenimente anunțate de Amphitrion

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri și comunicate despre Amphitrion

Mickey's Music Festival

O nouă reprezentație "Disney Live! – Mickey’s Music Festival", programată pe 25 aprilie

Datorită numărului foarte mare de cereri de bilete, organizatorii "Disney Live! – Mickey’s Music Festival" au decis programarea unui nou spectacol pe 25 aprilie 2015, de la ora 15:00. Evenimentul va avea loc între 22 - 26 aprilie 2015 la Sala Palatului.

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show la București în decembrie 2014

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show, la București în decembrie 2014

Havasi, cel mai rapid pianist din lume și unul dintre cei mai iubiți artiști internaționali în România, va reveni la București cu noua sa producție – THE NEW HAVASI Symphonic Concert Show. Spectacolul va avea loc pe 20 decembrie 2014 la Sala Polivalentă, într-o ediție specială de Crăciun, care se anunță a fi cel mai mare spectacol de iarnă organizat vreodată în România.

Noora Noor a anulat mai multe concerte, inclusiv cel din România

Din cauza unor probleme de sănătate, Noora Noor, regina soul a Norvegiei, a anulat mai multe concerte programate vara aceasta, inclusiv cel de la București. Artista ar fi trebuit să concerteze în premieră în România pe 29 iunie, în cadrul evenimentului WonderDay de la Palatul Mogoșoaia.

Moonlight Breakfast completează distribuția WonderDay

Trupa din zona soul-jazz-electro, Moonlight Breakfast completează evenimentului WonderDay de pe 29 iunie de la Mogoșoaia.

WonderDay 2014

WonderDay - Intrare liberă pentru copiii sub 12 ani

De Ziua Copiilor, cei mici primesc drept cadou acces gratuit la WonderDay. Evenimentul care îi are drept invitați pe Asaf Avidan, Delilah, Noora Noor, Tape Five și Aylin alături de The Lucky Charms, are loc pe 29 iunie, așteptând pe Domeniul Palatului Mogoțoaia părinți și pitici deopotrivă, într-o lume de basm presarată cu decoruri fascinante și personaje surprinzătoare.

Aylin Cadîr

Concert Aylin & The Lucky Charms la WonderDay

Aylin Cadir, tânara artistă de jazz de origine turcă sosește pe 29 iunie la WonderDay alături de trupa sa, The Lucky Charms, în cadrul unui concert șarmant de jazz cu influențe pop și retro. Aylin & The Lucky Charms se alătura astfel lui Asaf Avidan, Delilah, Noora Noor și Tape Five în programul artistic al Zilei Minunilor de pe domeniul Palatului Mogoșoaia.

WonderDay: Tape Five, pentru prima dată în România

Tape Five, unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internationale de swing si electro-swingi, va concerta în cadrul WonderDay. Tape Five se alătură astfel lui Asaf Avidan si Noora Noor în primul eveniment-concept din România pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoșoaia.

Mariza la București pe 15 mai 2014

RECENZIE: Mariza la București, între exuberanță și saudade - POZE

Diva internațională a muzicii fado a revenit la București după aproape 4 ani. Pe scena Sălii Palatului, Mariza a recucerit peste 4000 de români cu un spectacol preponderent acustic, care a redat pe parcursul a 2 ore atmosfera tavernelor lusitane.

Program și reguli acces pentru concertul Mariza de la Sala Palatului

Mariza, diva internațională a muzicii fado, va concerta la Sala Palatului pe 15 mai, evenimentul fiind organizat de Amphitrion. Vezi programul și regulile de acces la concert.

Asaf Avidan

Asaf Avidan, distins cu 5 nominalizări la World Music Awards

Asaf Avidan, artistul care prin stilul unic și inflexiunile vocale a cucerit industria muzicală, a fost distins cu 5 nominalizări la World Music Awards, gală care celebrează valorile muzicii internaționale. Solistul va sosi în premieră vara aceasta în România pentru a susține un concert acustic în cadrul WonderDay. Evenimentul se va desfășura pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoșoaia.

Mariza, album "Best Of" la început de primăvară

Mariza, diva internatională a muzicii fado, va lansa la începutul lunii aprilie un material "Best Of". Albumul va reuni o selecție a celor mai cunoscute și premiate hituri ale solistei, dar și compoziții noi și reeditări muzicale în premieră. Multe dintre aceste piese vor putea fi ascultate live în cadrul concertului de la Bucuresti de pe 15 mai.

Mariza, de la primii ani de carieră la titlul de "Regina muzicii fado"

Supranumită de criticii din întreaga lume drept „noua regină a muzicii fado”, Mariza s-a remarcat chiar de la debut, pasiunea pentru muzică purtându-i pașii încă din copilărie. Află care au fost momentele esențiale din cariera sa înaintea concertului de la București, programat pentru 15 mai 2014.

CLOSE
CLOSE