Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică Poze Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye în prima seară de festival INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
List/Grid

Lyric video lansate de Zayn

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Zayn Urmărește cele mai noi lyric videos cu Zayn publicate pe InfoMusic.ro. Zayn Malik este un cântăreţ şi compozitor britanic, cunoscut iniţial ca membru al trupei One Direction. În 2015 părăsea trupa şi îşi începea cariera solo. A devenit celebru după ce a dat probe pentru concursul muzical "The X Factor" în 2010 în Marea Britanie. Adoptă un stil de R&B alternativ şi pop. A dat lovitura cu piesa "Pillowtalk" de pe albumul de debut solo "Mind of Mine" din 2016. Este primul artist masculin britanic care a debutat pe locul întâi în topuri în SUA şi UK cu un album şi un single. Al doilea album, "Icarus Falls" sosea la final de 2018.

Videoclip nou cu versuri:
ZAYN - There You Are

Zayn revine pe final de an cu un video cu versuri pentru o piesă de dragoste emoționantă, intitulată ”There You Are”. Single-ul este extras de pe albumul ”Icarus Falls”.

Videoclip nou cu versuri:
Zayn - Rainberry

Zayn se pregătește intens de lansarea viitorului album și surprinde publicul cu piesa "Rainberry", însoțită de un lyric video. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Videoclip nou cu versuri:
Zayn feat Nicki Minaj - No Candle No Light

Lyric Video Zayn Nicki Minaj No Candle No Light

Zayn şi Nicki Minaj au lansat o piesă EDM foarte dansabilă, "No Candle No Light". Dacă noaptea toridă pe plajă ar avea un imn, cam acesta ar fi. Gurile rele spun că piesa ar fi despre despărţirea lui Zayn de Gigi Hadid. Vă invităm să vizionaţi videoclipul cu versuri în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Zayn - She Don't Love Me

Zayn

Zayn a lansat un video cu versuri pentru piesa ”She Don't Love Me”, de pe albumul său de debut, "Mind of Mine". Decizia artistului de a lansa acest clip acum, la 2 ani de la punerea în vânzare a discului, ne face să credem că Zayn încearcă să-i transmită un mesaj fostei iubite, Gigi Hadid.

Videoclip nou cu versuri:
Zayn și Taylor Swift - I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)

Poster ”Fifty Shades Darker”

Zayyn Malik și Taylor Swift au colaborat pentru noul single ”I Don't Wanna Live Forever”. Piesa a fost compusă pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Darker”, continuarea peliculei ”Fifty Shades of Grey”.

CLOSE
CLOSE