Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă
List/Grid

Lyric video lansate de The Pretty Reckless

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Urmărește cele mai noi lyric videos cu The Pretty Reckless publicate pe InfoMusic.ro.

Videoclip nou cu versuri:
The Pretty Reckless - And So It Went (feat. Tom Morello)

The Pretty Reckless - And So It Went [feat. Tom Morello]

The Pretty Reckless continuă să ne surprindă plăcut cu piese heavy ce rodesc până și pe terenul destul de arid al industriei rock actuale. Noul single ”And So It Went” este o colaborare cu chitaristul Rage Against the Machine Tom Morello, acesta readucând publicului plăcerea de a asculta un solo ca în anii de altă dată ai rock-ului.

Videoclip nou cu versuri:
The Pretty Reckless - Death By Rock And Roll

The Pretty Reckless - Death By Rock And Roll

The Pretty Reckless resuscitează hard rock-ul și post grunge-ul cu un single menit să trezească pe oricine din amorțire. "Death By Rock And Roll" este prima piesă lansată de formație după o pauză de 4 ani.

Videoclip nou cu versuri:
The Pretty Reckless - Oh My God

The Pretty Reckless

The Pretty Reckless a lansat un lyric video pentru noul single ”Oh My God”. Piesa este extrasă de pe albumul „Who You Selling For”, așteptat pe piață luna aceasta.

Videoclip nou cu versuri:
The Pretty Reckless - Take Me Down (Fan Instagram Lyric Video)

The Pretty Reckless

The Pretty Reckless a lansat un lyric video pentru noul single ”Take Me Down”. Clipul este un colaj de imagini primite de formație de la fani pe Instagram.

CLOSE
CLOSE