Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
List/Grid

Lyric video lansate de The Chainsmokers

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Urmărește cele mai noi lyric videos cu The Chainsmokers publicate pe InfoMusic.ro.

Videoclip nou cu versuri:
The Chainsmokers - Who Do You Love ft. 5 Seconds of Summer

Lyric Video The Chainsmokers 5 Seconds of Summer Who Do You Love

The Chainsmokers revine cu o colaborare cu vibe romantic şi influenţe R&B, piesa "Who Do You Love". Acesta este un featuring cu 5 Seconds of Summer, care tocmai a primit un videoclip cu versuri. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Videoclip nou cu versuri:
The Chainsmokers - Hope ft. Winona Oak

Lyric Video The Chainsmokers Winona Oak Hope

The Chainsmokers a încheiat în sfârşit seria de lansări de single-uri care a completat albumul "Sick Boy". Ultimul release este piesa "Hope", un featuring cu Winona Oak, care primeşte un videoclip cu versuri. Îl puteţi viziona în cadrul articolului.

Videoclip nou cu versuri:
The Chainsmokers, Aazar - Siren

Lyric Video The Chainsmokers Aazar Siren

După un experiment dubstep, The Chainsmokers se aventurează în zona emo rap-ului prin colaborarea cu Aazar pe piesa "Siren". Melodia are şi ceva influenţe de EDM şi dubstep şi primeşte un videoclip cu versuri pe care îl puteţi urmări mai jos.

Videoclip nou cu versuri:
The Chainsmokers - This Feeling ft. Kelsea Ballerini

The Chainsmokers - This Feeling (Lyric Video) ft. Kelsea Ballerini

Duo-ul The Chainsmokers a revenit cu un single nou, intitulat ”This Feeling”, ce ne amintește de hitul ”Closer”, înregistrat cu Halsey. Pe noua melodie o putem auzi pe artista de muzică pop și country Kelsea Ballerini.

Videoclip nou cu versuri:
The Chainsmokers, NGHTMRE - Save Yourself

Lyric Video The Chainsmokers Nghtmre Save Yourself

The Chainsmokers renunţă la pop în favoarea EDM-ului pe noul single colaborativ, "Save Yourself". Acesta marchează intrarea în mainstream a DJ-ului NGHTMRE, care este activ de 4 ani şi e considerat de mulţi "noul Skrillex". Urmăreşte clipul cu versuri al acestei piese în cadrul articolului.

Videoclip nou cu versuri:
The Chainsmokers - Side Effects ft. Emily Warren

The Chainsmokers

The Chainsmokers și vechiul lor prieten și colaborator, Emily Warren, aduc vara pe final de iulie cu o piesă nouă, intitulată ”Side Effects”. Melodia are un sound retro, construit pe o linie de bas.

Videoclip nou cu versuri:
The Chainsmokers - Young

The Chainsmokers - Young (Lyric)

The Chainsmokers a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Young”. Piesa este extrasă de pe albumul de debut al duo-ului, ”Memories...Do Not Open”.

CLOSE
CLOSE