Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"
List/Grid

Lyric video lansate de Firma

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015 Urmărește cele mai noi lyric videos cu Firma publicate pe InfoMusic.ro. FiRMA s-a făcut remarcată și foarte apreciată de public și de presa de specialitate încă de la începutul anilor 2000, printr-o perspectiva audio-vizuală inovatoare și versuri de o fină subtilitate. Clipurile pieselor "La Orbire", "Nimeni" și "Important", regizate de Rocca și Andreea Păduraru, spărgeau tiparele pieței muzicale de la acea vreme și puneau în evidență o nuanță cinematografică a viziunii FIRMA, conturând identitatea trupei. Aceste materiale video au rulat în heavy-rotation pe posturile televiziunilor autohtone( ATOMIC TV, MTV, TVR) și au fost preluate de către canalele tv internationale precum VH1 și Mtv Europe. Videoclipul piesei ”Baby Is Crying” a dus FIRMA în finala MTV European Music Awards 2007, la München, fiind prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională "New Sounds of Europe". Au urmat albumele "Exit" (2007), "Descântece - Vol. I" (2014), "Descântece - Vol. II" (2017). Cel mai recent material discografic este "Poezii alese Vol I",  o coproducție FiRMA - Radio România, prin editura Casa Radio. Noul proiect discografic, lansat în decembrie 2018, reunește un set de nouă piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani. Trupa s-a implicat în proiectul "Deșteptarea Primăverii". Acesta este un poem teatral rock după piesa lui Frank Wedekind, cu muzică și versuri originale compuse deDaniel Rocca și live act, full electric, FiRMA. În cadrul fiecărei reprezentații, trupa interpretează live coloana sonoră.

Videoclip nou cu versuri:
FiRMA - Către Cititori (Lucian Blaga)

Trupa FiRMA în deschiderea concertului Bon Jovi de pe 21 iulie 2019

Trupa a lansat "Către Cititori", ultimul single de pe albumul "Poezii Alese Vol I". Muzica este interpretată de FiRMA pe versurile poetului Lucian Blaga. Găsești mai multe detalii în articol.

Videoclip nou cu versuri:
FiRMA & Adela Greceanu - Altă Plasă

FiRMA a lansat "Altă Plasă", un single de pe cel mai recent material discografic, "Poezii Alese Vol I". Versurile îi aparțin poetei Adela Greceanu. Află mai multe detalii.

Videoclip nou cu versuri:
FiRMA & George Bacovia - Rar

FiRMA a lansat "Rar", un single de pe cel mai recent material discografic, "Poezii Alese Vol I". Versurile îi aparțin poetului George Bacovia. Află mai multe detalii.

CLOSE
CLOSE