Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă
List/Grid

Lyric video lansate de Ester Peony

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Urmărește cele mai noi lyric videos cu Ester Peony publicate pe InfoMusic.ro. Ester Peony, pe numele real Alexandra Creţu, și-a lansat EP-ul de debut în mai 2018. Materialul se numește "Dig it" și include 4 melodii. Ester Peony a reprezentat România la Eurovision 2019, în urma câștigării Finalei Selecției Naționale de pe 17 februarie, de la Sala Polivalentă din capitală. Piesa ei, "On a Sunday", este compusă de artistă în colaborare cu Alexandru Şerbu. În 2015, Ester a colaborat cu Vescan la piesa "Sub aripa ta", apărută sub egida labelurilor MusicExpertCompany & Scandalos Music.

Videoclip nou cu versuri:
Ester Peony - Me Pone Loca

Ester Peony, interviu InfoMusic 2019

Ester Peony a lansat o piesă ce sună a august în plin aprilie. Noua melodie se numeşte "Me Pone Loca" şi are un beat exotic şi senzual. Reprezentanta României la Eurovision 2019 a creat şi un refren catchy pentru acest single. A primit un videoclip cu versuri, pe care îl puteţi viziona în articol.

CLOSE
CLOSE