Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă
List/Grid

Lyric video lansate de Coldplay

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Coldplay Urmărește cele mai noi lyric videos cu Coldplay publicate pe InfoMusic.ro. Coldplay este o trupă britanică de rock alternativ și pop rock înființată în 1996 de Chris Martin (voce, pian) și Jonny Buckland (chitară). Ulterior, s-au alăturat trupei și Guy Berryman (bas) și Will Champion (toboșar, backing vocal). Formația a atins succesul comercial în anul 2000, când albumul de debut ”Parachutes” a debutat pe prima poziție în topul discurilor din UK, aducând trupei și primul premiu Grammy, în categoria Best Alternative Music Album. A urmat LP-ul ”A Rush of Blood to the Head”, ce a inclus hiturile ”In My Place”, ”The Scientist” și ”Clocks”, cel de-al 3-lea disc, ”X&Y”, devenind cel mai bine vândut album din 2005, la nivel internațional. La fel de bine primit a fost și cel de-al 4-lea album, ”Viva la Vida or Death and All His Friends”, materialul aducând trupei Coldplay încă 3 premii Grammy. În cei peste 20 de ani de carieră, Coldplay a primit 107 premii din 252 de nominalizări, inclusiv 7 premii Grammy și 9 Brit Awards. Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial, intrând în topul celor mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor. CONCERTE COLDPLAY ÎN ROMÂNIA Coldplay nu a concertat niciodată în România, deși multe dintre turneele lor au inclus concerte în Europa. 2019 ar putea fi anul premierei.

Videoclip nou cu versuri:
Coldplay - Everyday Life

Lyric Video Coldplay Everyday Life

Coldplay a lansat un nou single de pe viitorul album, iar piesa poartă numele noului disc, "Everyday Life". Este un track calm, zen care te face să reflectezi la viaţa ta şi la alegerile făcute până acum. Noua piesă a primit un videoclip cu versuri pe care îl puteţi viziona în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Coldplay & Big Sean - Miracles (Someone Special)

Coperta EP Coldplay Kaleidoscope

Coldplay tocmai a lansat noul său EP, "Kaleidoscope" şi pentru a îl promova a prezentat şi un nou single. E vorba despre "Miracles (Someone Special)", o colaborare cu Big Sean pe care o puteţi asculta mai jos. Piesa a primit şi un lyric video, care ilustrează versurile cu poze alb-negru pline de emoţie.

Videoclip nou cu versuri:
Coldplay - A L I E N S

Coldplay - A L I E N S (Official Lyric Video)

Coldplay a lansat un video cu versuri de tip animație pentru noul single ”A L I E N S”. Piesa este extrasă de pe EP-ul ”Kaleidoscope”, apărut la începutul lunii iunie.

Videoclip nou cu versuri:
Coldplay - Hypnotised

Coldplay - Hypnotised (Official Lyric Video)

Coldpay a lansat o piesă nouă, intitulată ”Hypnotised”. Melodia este extrasă de pe EP-ul ”Kaleidoscope”, material pe care trupa îl va lansa în luna iunie.

CLOSE
CLOSE