Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
List/Grid

Lyric video lansate de Bryan Adams

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Bryan Adams Urmărește cele mai noi lyric videos cu Bryan Adams publicate pe InfoMusic.ro. Bryan Adams este un cântăreț, compozitor, producător, chitarist, fotograf, filantrop și activist canadian. A debutat la vârsta de 16 ani în concerte susținute în diverse cluburi din Vancover, devenind cunoscut în Canada și SUA odată cu lansarea albumului "Cuts Like a Knife", în 1983. Discul care i-a adus recunoașterea la nivel internațional a fost "Reckless", material ce a inclus hiturile "Run to You" și "Summer of '69". Piesele sale au apărut pe coloanele sonore ale unor filme celebre, precum "Robin Hood" ("Everything I Do I Do It For You"), "Don Juan" ("Have You Really Loved A Women"), "The Mirror Has Two Faces" ("I Finnaly Found Someone" - duet cu Barbra Streisand), "Three Musketeers" (''All for Love'', împreună cu Rod Stewart şi Sting). În cei peste 40 de ani de carieră, Bryan Adams a vândut peste 75 de milioane de albume. Artistul canadian are în palmares 20 de premii Juno, 15 nominalizări la Grammy și 3 nominalizări la Oscar.

Concerte Bryan Adams în România

Bryan Adams a cântat în România în 2000 şi 2008. Ambele concerte au avut loc la București.

Videoclip nou cu versuri:
Robbie Williams - Christmas (Baby Please Come Home) ft. Bryan Adams

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015

Robbie Williams și Bryan Adams readuc în actualitate o piesă rock de Crăciun din anii '60, intitulată "Christmas (Baby Please Come Home)". Melodia este extrasă de pe albumul sezonier al lui Robbie.

CLOSE
CLOSE