Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"
List/Grid

Lyric video lansate de Bon Jovi

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Bon Jovi (Rock And Roll Hall of Fame 2018) Urmărește cele mai noi lyric videos cu Bon Jovi publicate pe InfoMusic.ro. Bon Jovi este o trupă americană din Sayreville, New Jersey, formată în 1983 de către solistul Jon Bon Jovi, pianistul și clăparul David Bryan și toboșarul Tico Torres. Trupa a dobândit faima globală în 1986 cu albumul „Slippery When Wet”, egalat cu același succes în 1988 de al patrulea album, „New Jersey”. În timpul turneului din 1990, New Jersey Tour, Jon Bon Jovi și Richie Sambora au lansat albume solo care au avut un mare succes. Discografia trupei conține 13 albume de studio, două compilații și două albume live. Bon Jovi e una dintre cele mai bine vândute trupe din lume, cu 130 de milioane de recorduri vândute global și cu un total de 2,700 de concerte în mai bine de 50 de țări. Trupa a fost introdusă în UK Music Hall of Fame în 2006 și i s-a oferit și Premiul de Merit în 2004 la American Music Awards. În 2009, Jon Bon Jovi și Richie Sambora au fost introduși în Songwriters Hall of Fame drept compozitori și colaboratori. Stilul muzical al trupei a fost caracterizat în general ca hard-rock, pop/hair metal, arena rock, pop rock, dar și o combinație de country. Influența a venit din partea unor trupe de renume precum The Rolling Stones, Aerosmith, Van Helen, The Beatles sau The Animals. De-a lungul anilor, trupa a câștigat premii în cadrul: Kids Choice Awards (1989), Globul de Aur (1991), American Music Awards (1991), MTV Europe Music Awards (1997), Echo Awards (1998) și Brit Awards (1998).

Concerte Bon Jovi în România

Trupa Bon Jovi a concertat pentru prima dată în România pe 10 iulie 2011. Concertul de trei ore din Piața Constituției din Bucureşti a strâns peste 55.000 de fani. Un nou concert Bon Jovi va avea loc pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției.

Videoclip nou cu versuri:
Bon Jovi - Do What You Can

Coperta album Bon Jovi 2020

Bon Jovi se apropie de muzica country prin noul single, "Do What You Can". Noul track tocmai a sosit şi sună a final de zi pe prispa unei căsuţe din preerie. Jon Bon Jovi and co ne prezintă şi un videoclip cu versuri pentru această creaţie, pe care îl puteţi viziona în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Bon Jovi - I’m Your Man

Jon Bon Jovi

Bon Jovi a lansat un lyric video pentru noul single ”I’m Your Man”. Piesa este extrasă de pe albumul “Burning Bridges”, care va fi lansat pe 21 august.

Videoclip nou cu versuri:
Bon Jovi - A Teardrop To The Sea

Jon Bon Jovi

Bon Jovi a lansat un lyric video pentru noul single ”A Teardrop To The Sea”. Piesa este extrasă de pe albumul “Burning Bridges”, ce va fi lansat pe 21 august.

CLOSE
CLOSE