Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser
List/Grid

Lyric video lansate de Blink 182

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Urmărește cele mai noi lyric videos cu Blink 182 publicate pe InfoMusic.ro.

Videoclip nou cu versuri:
blink-182 - Darkside

Coperta Blink 182 Darkside

Blink-182 ne invită să descoperim latură întunecată a relaţiilor interumane pe noul single "Darkside". Melodia primeşte un videoclip cu versuri, pe care îl puteţi viziona în articol. Acesta soseşte odată cu primele veşti despre noul album Blink.

Videoclip nou cu versuri:
Blink-182 - Blame It On My Youth

Blink-182

Blink-182 revin în atenția publicului după ultimul album lansat în 2016, "California", cu anunțul pentru lansarea unui nou material discografic și un prim single care va fi inclus pe acesta: "Blame It On My Youth". Piesa are un nou lyric video în care versurile sunt așternute pe perete de un artist în graffiti. Haideți să vedem despre ce e vorba!

Videoclip nou cu versuri:
Blink-182- Can't Get You More Pregnant

Blink-182

Blink-182 a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Can't Get You More Pregnant”. Single-ul este extras de pe ediția deluxe a discului ”California”.

Videoclip nou cu versuri:
Blink-182 - Misery

Blink 182

Blink-182 a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Misery”. Single-ul este extras de pe ediția deluxe a discului ”California”.

Videoclip nou cu versuri:
Blink-182 - Los Angeles

Blink 182

Blink-182 a lansat un lyric video pentru piesa ”Los Angeles”. Melodia este inclusă pe ultimul album al formației, „California”.

Videoclip nou cu versuri:
Blink-182 - „Rabbit Hole” - LYRIC VIDEO

Blink 182

Blink-182 a lansat o nouă piesă extrasă de pe albumul „California”, care se numește „Rabbit Hole”. Noul material este disponibil în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Blink-182 - Bored to Death

Blink 182

Trupa americană Blink-182 a lansat prima piesă de când Matt Skiba l-a înlocuit pe Tom DeLonge. Noul material poate fi ascultat în articol.

CLOSE
CLOSE