Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

Zayn și Taylor Swift - I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)

Zayyn Malik și Taylor Swift au colaborat pentru noul single ”I Don't Wanna Live Forever”. Piesa a fost compusă pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Darker”, continuarea peliculei ”Fifty Shades of Grey”.

Publicat

pe

Zayn Malik, fostul membru One Direction ce a reușit în martie 2016 performanța de a cuceri cu primul său album solo atât topul Billboard din SUA, cât și pe cel din UK, a înregistrat de curând o colaborare cu Taylor Swift. Piesa cântată în duet de cei doi se numește ”I Don't Wanna Live Forever” și este inclusă pe coloana sonoră a blockbuster-ului ”Fifty Shades Darker”.

Întrebat cum s-a închegat această colaborare, Zayn a dezvăluit că ideea acestui duet îi aparține și că totul s-a întâmplat foarte repede.

“Eram în orașe diferite când i-am menționat ideea acestei colaborări. Am vorbit cu ea la telefon și ea auzise deja piesa pentru că Jack (Antonoff, producătorul) i-o arătase la studio. I-a plăcut melodia, așa că a doua zi s-a dus la studio și a înregistrat-o”, a povestit Zayn Malik la ”Elvis Duran and The Morning Show”.

Piesa ”I Don't Wanna Live Forever” a fost lansată pe 9 decembrie. Single-ul a urcat pe prima poziție în topul american iTunes în doar o oră de la lansare. Pentru promovarea melodiei, a fost lansat recent un video cu versuri, ce cuprinde secvențe din filmul ”Fifty Shades Darker”.

Zayn Malik a părăsit formația One Direction în martie 2015, artistul declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”. Ulterior, acesta a detaliat pentru Billboard că ”nu a avut niciodată oportunitatea de a încerca lucruri noi, mai creative, în perioada activității cu trupa”, justificându-și astfel dorința unei cariere solo.

Trupa One Direction câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Formația deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending