Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: Yngwie Malmsteen - Sun's Up Top's Down

Chitaristul de legendă al Suediei, Yngwie Malmsteen este mai în formă ca niciodată, după cum o arată noul release, "Sun's Up Top's Down". Odată cu acest single vine şi vestea unui nou album, "Blue Lightning", care va sosi pe 29 martie. Poţi urmări videoclipul cu versuri al noului track în cadrul articolului.

Maestrul nordic al chitării combină într-un mod plin de energie şi patos hard rock-ul cu elemente blues în noua piesă "Sun's Up Top's Down". Este o melodie care împreună cu clipul său ne ancorează în opulenţă şi stilul de viaţă al rockstar-ului anilor '80. Este o piesă de metropolă, de trăit pe picior mare, lucru reflectat în automobilele Ferrari ce apar în clip.

Yngwie Malmsteen ne arată că a rămas un băiat rău al rock-ului, chiar şi la 55 de ani. Piesa ar putea foarte lejer să devină imnul decapotabilelor şi al pasionaţilor de cai putere din toată lumea. Viitorul său LP vine după aproape 40 de ani de carieră şi va sosi pe 29 martie prin Mascot Records/ Mascot Label Group. Yngwie a dorit ca această creaţie să fie un tribut pentru blues, după cum a declarat chiar artistul:

Am crescut într-o familie cu studii de muzică clasică, iar lumea mă ştie pentru faptul că eu cânt în stilul neo-clasic. Dar atunci când am primit o chitară la împlinirea vârstei de 5 ani, eu încercam să îi imit pe John Mayall & The Bluesbreakers. Cântam împreună cu ei pe discul cu Eric Clapton. Asta e ceva ce lumea nu ştie despre mine - am un puternic interes pentru blues.

Aşa că atunci când Mascot a venit la mine cu sugestia de a realiza un album în acest stil, nu am fost surprins. A părut natural.

LP-ul va include multiple coveruri, precum "Foxy Lady" (Jimi Hendrix), "Blue Jeans Blues" (ZZ Top), "Purple Haze" (Jimi Hendrix), Paint it Black (The Rolling Stones). Nu lipseşte nici un tribut pentru Eric Clapton pe piesa "Forever Man". Suedezul a avut totuşi grijă să includă şi 4 piese complet noi şi originale pe disc.

Iată tracklistul pentru "Blue Lightning":

1. Blue Lightning
2. Foxey Lady
3. Demon’s Eye
4. 1911 Struţ
5. Blue Jean Blues
6. Purple Haze
7. While My Guitar Gently Weeps
8. Sun’s Up Top’s Down
9. Peace, Please
10. Paint It Black
11. Smoke On The Water
12. Forever Man

Albumul este produs de către Yngwie şi va avea şi o versiune box set cu 2 piese bonus, stickere, pene de chitară şi fotografii exclusive. Ultimul material de studio al chitaristului apărea în iunie 2016, sub numele de "World on Fire". Publicul a fost surprins atunci când artistul a decis să cânte chiar el la voce pe acel LP.

Virtuozul ne-a fermecat la Bucureşti în 2015, la primul său concert din ţara noastră, organizat la Sala Palatului. În deschidere a cântat Trooper.

Citește mai multe despre Yngwie Malmsteen
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE