Urmărește-ne în Social Media

pop

Years & Years + Galantis - Sweet Talker

Years & Years lansează o nouă melodie extrasă pe următorul material discografic, "Night Call", ce va apărea pe 7 ianuarie 2022. "Sweet Talker" este o colaborare cu giganții muzicii dance, Galantis, cei care au setat noi standarde muzicii dance încă din 2009.

Publicat

pe

Cel de-al treilea album Years & Years, "Night Call", a fost anunțat odată cu lansarea single-ului "Crave", care a venit însoțit de un videoclip în care apar și membrii serialului "It's A Sin". Totodată, Olly Alexander (Years & Years) a făcut recent echipă cu Kylie Minogue pentru single-ul "Second To Midnight", piesă care apare pe albumul lui Kylie, dar care va apărea și pe versiunea deluxe a albumului "Night Call".

În același timp, Years & Years anunță și un show electric și extravagant, de Revelion, alături de BBC One. Pe scenă se vor alătura mulți invitați speciali, printre care Kylie Minogue și Pet Shop Boys.

"Nu-mi vine să cred că BBC mă lasă să mă distrez și să petrec cu marele public britanic în ajunul Anului Nou! Sunt atât de entuziasmat! Mă simt extrem de privilegiat să aduc noul an pentru toți și promit că va fi o experiență extrem de distractivă și de neuitat! Voi interpreta toate piesele cunoscute și voi colabora cu niște invitați speciali emblematici, vă puteți aștepta la coregrafii, lumini, ținute și multă bucurie!", a declarat Olly Alexander.

Ca parte a Years & Years, Olly Alexander a devenit una dintre cele mai inovatoare vedete pop din lume. De-a lungul a două albume de mare succes până în prezent, cântărețul, actorul și fashion icon-ul a câștigat cinci nominalizări la premiile Brit și a depășit 4,4 miliarde de stream-uri la nivel mondial. Pe parcurs, Olly a devenit, de asemenea, o voce neînfricată în discuții importante despre sănătatea mintală și problemele care afectează comunitatea LGBTQ+.

PUBLICITATE
Comentează

Trending