Urmărește-ne în Social Media

rock

Within Temptation - In Vain

Within Temptation a lansat un video cu versuri pentru noul single "In Vain". Melodia anunță viitorul material discografic al formației, "Resist".

Publicat

pe

După mai bine de două decenii de carieră, trupa Within Temptation este pregătită să se desprindă de trecut. Începută cu albumul "Hydra" din 2014, noua eră muzicală a formației continuă să se contureze cu discul "Resist", ce propune o abordare futuristă a stilului metal.

"Am încheiat capitolul orchestre și riffuri clasice de metal. Am făcut-o de o mie de ori înainte! De data aceasta ne-am extins orizontul și ne-am resetat procesul de compoziție." - Within Temptation

"Resist" este un album de metal aparte, care își trage inspirația din societatea noastră modernă și viitoare - atât muzical cât și personal - rezultând aranjamente complexe și melodii întunecate.

Discul conține 10 piese, inclusiv melodiile recent lansate "Raise Your Banner " și  "The Reckoning". Albumul va fi lansat pe 1 februarie 2019, până atunci putând fi precomandat de pe site-ul oficial al formației.

Tracklist Within Temptation - "Resist":

  1. The Reckoning
  2. Endless War
  3. Raise Your Banner
  4. Supernova
  5. Holy Ground
  6. In Vain
  7. Firelight
  8. Mad World
  9. Mercy Mirror
  10. Trophy Hunter

Fondată în 1996 de chitaristul Robert Westerholt și carismatica soprană Sharon den AdelWithin Temptation a devenit în scurtă vreme una dintre cele mai populare trupe de "symphonic gothic metal" din istoria muzicii ultimei decade.

Formația a susținut mai multe concerte în România. În 2012 a cântat la București, în cadrul Rock The City, în 2013 a fost headliner al festivalului ARTmania din Sibiu, iar în 2016 a revenit în capitală, cu prilejul primei ediții ARTmania Bucharest Blast.

PUBLICITATE
Comentează

Trending