Urmărește-ne în Social Media

pop

Voltaj - Copile

De 1 iunie, Voltaj oferă publicului un cadou emoționant și lansează "Copile", o piesă pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

"Să rămâi până la sfârșit/ Acel copil cu suflet infinit" sunt versurile pline de însemnătate prin care trupa Voltaj îndeamnă adulții, dar și copiii să nu uite niciodată că momentele frumoase, pline de fericire vor cântări în viață mai mult decât altele.

"Piesa <<Copile>> ne emoționează la fiecare ascultare. Și asta pentru că e foarte personală. A fost scrisă pentru copiii noștri și sperăm să ajungă la sufletul tuturor părinților și copiilor. Urăm fiecărui copil în parte <<La Mulți Ani>> și <<să rămână până la sfârșit, acel copil cu suflet infinit>>", a declarat Călin Goia.

În 2020, Voltaj a lansat "OM", o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării. La finalul lui 2019, Voltaj a susținut turneul național "Ca la 20 de ani" ce s-a încheiat la Sala Polivalentă cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4000 de oameni. De-a lungul timpului, trupa a lansat hituri precum "Pic, pic", "Dă vina pe Voltaj", "Și ce", "Meci de box", "Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie au cucerit inimile fanilor cu "Doar pentru ea", o declarație de dragoste pusă pe note muzicale.

Trending