Urmărește-ne în Social Media

pop

Voltaj - 100 de ani

Voltaj a început devreme sărbătorirea Centenarului, cu o piesă numită "100 de ani". Melodia vine cu promisiunea unui flash mob special organizat la Alba Iulia pe 30 noiembrie. Vă invităm să vizionaţi videoclipul cu versuri al acestei melodii în cadrul articolului.

Publicat

pe

România împlineşte un secol de la Marea Unire pe 1 decembrie, iar Voltaj a lansat piesa "100 de ani" pentru a aniversa această ocazie. Pe 30 noiembrie trupa va concerta în faţa publicului din Alba Iulia, cu acest single în prim plan. Pentru el a fost plănuit un flashmob special, la care vor lua parte sute de persoane, poate chiar mii.

Solistul Călin Goia a subliniat semnificaţia versurilor astfel:

Pentru că întotdeauna am avut o legătură strânsă cu fanii noştri, ne-am gândit să sărbătorim împreună cu ei cei 100 de ani de la Marea Unire, ei să fie cei care compun versurile piesei şi noi melodia. Urma să cântăm pe 1 decembrie această piesă, dar pentru că am fost foarte încântaţi de cum a ieşit, am decis să o lansăm un pic mai devreme, că ea să poată să ajungă la urechile cât mai multor români până la Ziua Naţională.

"100 de ani" este o piesă eclectică, integrând elemente de EDM, pop şi rock. Este foarte catchy şi abordează teme precum speranţa, dorinţa de schimbare şi de a fi solidar cu ceilalţi români. Refrenul este o declaraţie de iubire, de patriotism, din partea unor "golani" şi "bogaţi fără bani". Instrumentalul explodează după clap-uri la refren, în registru EDM ce duce cu gândul la o creaţie Avicii.

Clipul este ilustrat cu imagini din marile oraşe ale ţării, din Delta Dunării şi din cei mai înalţi munţi, unde stau arborate steagurile naţiunii. Apusuri filmate cu drona şi răsărituri deasupra piscurilor punctează fiecare vers. Voltaj lansa în 2016 albumul "X", disc care include 10 piese, printre care şi "Din toată inima", "De la capăt", "Kori Gent" şi "Nana", colaborare cu Ruby.

În vara anului trecut trupa colabora cu vloggerii de la Noaptea Târziu pentru "Cred că-s HIP". Alături de alţi 200 de tineri talentaţi Voltaj a lansat piesa şi clipul "Dincolo de stele". La începutul acestei luni grupul lansa melodia "Amprente", cu o abordare romantică care a scos în evidenţă vocea solistului.

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending