Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Lyric Video: Voltaj - 100 de ani

Voltaj a început devreme sărbătorirea Centenarului, cu o piesă numită "100 de ani". Melodia vine cu promisiunea unui flash mob special organizat la Alba Iulia pe 30 noiembrie. Vă invităm să vizionaţi videoclipul cu versuri al acestei melodii în cadrul articolului.

România împlineşte un secol de la Marea Unire pe 1 decembrie, iar Voltaj a lansat piesa "100 de ani" pentru a aniversa această ocazie. Pe 30 noiembrie trupa va concerta în faţa publicului din Alba Iulia, cu acest single în prim plan. Pentru el a fost plănuit un flashmob special, la care vor lua parte sute de persoane, poate chiar mii.

Solistul Călin Goia a subliniat semnificaţia versurilor astfel:

Pentru că întotdeauna am avut o legătură strânsă cu fanii noştri, ne-am gândit să sărbătorim împreună cu ei cei 100 de ani de la Marea Unire, ei să fie cei care compun versurile piesei şi noi melodia. Urma să cântăm pe 1 decembrie această piesă, dar pentru că am fost foarte încântaţi de cum a ieşit, am decis să o lansăm un pic mai devreme, că ea să poată să ajungă la urechile cât mai multor români până la Ziua Naţională.

"100 de ani" este o piesă eclectică, integrând elemente de EDM, pop şi rock. Este foarte catchy şi abordează teme precum speranţa, dorinţa de schimbare şi de a fi solidar cu ceilalţi români. Refrenul este o declaraţie de iubire, de patriotism, din partea unor "golani" şi "bogaţi fără bani". Instrumentalul explodează după clap-uri la refren, în registru EDM ce duce cu gândul la o creaţie Avicii.

Clipul este ilustrat cu imagini din marile oraşe ale ţării, din Delta Dunării şi din cei mai înalţi munţi, unde stau arborate steagurile naţiunii. Apusuri filmate cu drona şi răsărituri deasupra piscurilor punctează fiecare vers. Voltaj lansa în 2016 albumul "X", disc care include 10 piese, printre care şi "Din toată inima", "De la capăt", "Kori Gent" şi "Nana", colaborare cu Ruby.

În vara anului trecut trupa colabora cu vloggerii de la Noaptea Târziu pentru "Cred că-s HIP". Alături de alţi 200 de tineri talentaţi Voltaj a lansat piesa şi clipul "Dincolo de stele". La începutul acestei luni grupul lansa melodia "Amprente", cu o abordare romantică care a scos în evidenţă vocea solistului.

Citește mai multe despre Voltaj
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE