Urmărește-ne în Social Media

pop

Voltaj - 100 de ani

Voltaj a început devreme sărbătorirea Centenarului, cu o piesă numită "100 de ani". Melodia vine cu promisiunea unui flash mob special organizat la Alba Iulia pe 30 noiembrie. Vă invităm să vizionaţi videoclipul cu versuri al acestei melodii în cadrul articolului.

Publicat

pe

România împlineşte un secol de la Marea Unire pe 1 decembrie, iar Voltaj a lansat piesa "100 de ani" pentru a aniversa această ocazie. Pe 30 noiembrie trupa va concerta în faţa publicului din Alba Iulia, cu acest single în prim plan. Pentru el a fost plănuit un flashmob special, la care vor lua parte sute de persoane, poate chiar mii.

Solistul Călin Goia a subliniat semnificaţia versurilor astfel:

Pentru că întotdeauna am avut o legătură strânsă cu fanii noştri, ne-am gândit să sărbătorim împreună cu ei cei 100 de ani de la Marea Unire, ei să fie cei care compun versurile piesei şi noi melodia. Urma să cântăm pe 1 decembrie această piesă, dar pentru că am fost foarte încântaţi de cum a ieşit, am decis să o lansăm un pic mai devreme, că ea să poată să ajungă la urechile cât mai multor români până la Ziua Naţională.

"100 de ani" este o piesă eclectică, integrând elemente de EDM, pop şi rock. Este foarte catchy şi abordează teme precum speranţa, dorinţa de schimbare şi de a fi solidar cu ceilalţi români. Refrenul este o declaraţie de iubire, de patriotism, din partea unor "golani" şi "bogaţi fără bani". Instrumentalul explodează după clap-uri la refren, în registru EDM ce duce cu gândul la o creaţie Avicii.

Clipul este ilustrat cu imagini din marile oraşe ale ţării, din Delta Dunării şi din cei mai înalţi munţi, unde stau arborate steagurile naţiunii. Apusuri filmate cu drona şi răsărituri deasupra piscurilor punctează fiecare vers. Voltaj lansa în 2016 albumul "X", disc care include 10 piese, printre care şi "Din toată inima", "De la capăt", "Kori Gent" şi "Nana", colaborare cu Ruby.

În vara anului trecut trupa colabora cu vloggerii de la Noaptea Târziu pentru "Cred că-s HIP". Alături de alţi 200 de tineri talentaţi Voltaj a lansat piesa şi clipul "Dincolo de stele". La începutul acestei luni grupul lansa melodia "Amprente", cu o abordare romantică care a scos în evidenţă vocea solistului.

Muzică nouă

Voltaj a lansat "Doar pentru ea", o declarație de iubire sinceră - AUDIO

Voltaj încheie anul 2020 cu o piesă sensibilă de dragoste, intitulată "Doar pentru ea". În versuri, Călin Goia cântă despre iubirea adevărată, cea care îți dă speranță și scoate la suprafață tot ce e mai bun din noi.

Publicat

pe

Voltaj - Doar pentru ea
Voltaj - Doar pentru ea │ FOTO: Voltaj

Compusă de Voltaj, "Doar pentru ea" este o declarație de iubire sinceră pentru cea care a găsit lumina în întunericul unui suflet pustiu și a adus cu ea toată dragostea pe care un om o poate simți. Este o declarație pentru ea, cea care l-a învățat din nou să iubească, cea care l-a făcut să îi bată inima la unison cu a ei și care i-a arătat că fericirea există.

"Și tot ce mi-aș dori, ar fi ca într-o zi la întrebarea mea ea să-mi răspundă DA" sunt versurile ce subliniază dragostea pe care un bărbat o poate simți pentru cea care i-a cucerit definitiv inima, dar și promisiunea că indiferent de testele la care îi va supune destinul, aceștia le vor depăși împreună, ținându-se de mână.

"Am compus piesa "Doar pentru ea" la o cabană de munte, unde ne-am retras toată trupa pentru o săptămână. Poate faptul că am fost departe de jumătățile noastre ne-a inspirat să scriem această declarație de dragoste. Întorși la București, am produs-o alături de Paul Iorga, cu care suntem la prima colaborare de acest gen și George Hora. Suntem foarte încântați de rezultat și abia așteptăm să aflăm și reacția publicului", povestește Călin Goia.

AUDIO: Voltaj - "Doar pentru ea"

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum "Pic, pic", "Dă vina pe Voltaj", "Și ce", "Meci de box", "Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În urmă cu patru luni, trupa a colaborat pentru prima oară cu Loredana Groza și au lansat împreună "Dependența mea", o declarație de dragoste sinceră și pasională.

La finalul anului 2019, Voltaj a susținut turneul național "Ca la 20 de ani", ce s-a încheiat la Sala Polivalentă cu un eveniment care a adunat aproximativ 4000 de oameni.

Anul acesta, Voltaj a lansat "OM", o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending