Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Lyric Video: Train - Call Me Sir ft. Cam, Travie McCoy

Formația americană Train a lansat un nou single, intitulat ”Call Me Sir”. Piesa este inspirată dintr-o poveste reală și este acompaniată de un video cu versuri.

În prag de vară, Train lansează o piesă pop romantică în colaborare cu artista de muzică country Cam și fostul solist al trupei Gym Class Heroes, Travie McCoy. Melodia vorbește despre felul în care este privit solistul Train, Pat Monahan, atunci când o are la braț pe soția sa.

”Este o poveste reală și îmi place la nebunie cum sună piesa asta datorită implicării lui Cam și Travie. Sper ca publicul să iubească piesa la fel de mult pe cât ne place nouă să o cântăm în concerte.”, a declarat Pat Monahan.

Train este o trupă americană din San Francisco, formată în 1993. Trupa este compusă din Pat Monahan (voce), Jimmy Stafford (chitară), Jerry Becker (chitară, pian), Hector Maldonado (bas), Drew Shoals (tobe), Nikita Houston (backing vocal) și Sakai Smith (backing vocal). Primul lor hit, ”Meet Virginia”, a fost lansat în 1998, fiind inclus pe albumul Train. În 2002, trupa a câștigat 2 Grammy-uri pentru single-ul ”Drops of Jupietr (Tell Me)”. Albumul cu același nume a fost certificat cu platină în America și Canada. Au mai urmat și alte hituri ale trupei precum ”My Private Nation”, ”Calling All Angels” sau ”For Me, It's You”.

Cel mai recent album Train se numește ”A Girl, a Bottle, a Boat” și a fost lansat în ianuarie 2017. Discul a urcat până pe poziția a 8-a în US Billboard 200.

Citește mai multe despre Train
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE