Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Lyric Video: Tove Lo - Mateo

Tove Lo a lansat un nou single, "Mateo" de pe albumul său din 2019. Melodia primeşte un videoclip cu versuri, filmat în Anglia şi având-o pe artistă ca protagonistă, dansând în cele mai atipice medii. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

"Mateo" reuneşte o parte din sensibilităţile pop star-urilor din anii '80 şi '90, având acel "ceva" care le-a făcut mari pe Kylie şi Madonna. "Mateo" este un single extras de pe albumul "Sunshine Kitty", lansat de Tove Lo în toamna lui 2019. Este al patrulea LP al suedezei, care ne arată încă o dată că nordicii au un talent neegalat de a crea imnuri pop. Discul a inclus o colaborare cu Kylie Minogue, "Really Don't Like U", dar şi piese alături de Doja Cat, Alma, Jax Jones şi MC Zaac.

"Mateo" este o piesă cu versuri despre trauma emoţională a femeii care încearcă să atragă atenţia unui bărbat şi concurează cu alte femei. Sintetizatorul din fundal aminteşte de The Struts şi are un vibe de ani '80. Masculul fatal e prezentat cu un aer de intangibilitate iar muziciana de 32 de ani cântă despre tristeţea faptului că el nu a ales-o pe ea. Dragoste neîmpărtăşită continua să fascineze sufletele sensibile ale artiştilor de decenii bune şi e şi aici subiect de versuri.

Cu toate că Tove Lo practică un "dark pop", ultimele sale creaţii sunt ceva mai optimiste decât cele din perioada lui "Lady Wood" sau "Blue Lips". Motivul e acelaşi pentru care The Rasmus a început să sune mai vesel: Tove Lo s-a mutat în California cea însorită cu partenerul său de câţiva ani.

Tove Lo, pe numele său real Ebba Tove Elsa Nilsson este o artistă de 32 de ani din Stockholm, Suedia. A început să cânte în 2006 şi a fost numită "cel mai întunecat produs de export pop al Suediei", de către Rolling Stone. Muzica sa influenţată de trăiri personale, dar şi grunge, iar tot ce face tânără este auto biografic şi dureros de sincer. Înainte să ajungă o muziciană solo, Tove a fost o compozitoare cu contract cu Warner Records. Acolo a colaborat cu producătorii Alexander Kronlund, Max Martin şi Xenomania.

În 2013 a semnat cu Universal Music şi în anul următor a lansat albumulde debut, "Queen of the Clouds".

Citește mai multe despre Tove Lo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE