Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Lyric Video: Therion - Night Reborn

Therion a creat în ultimii ani o rock opera complexă, cunoscută drept "Beloved Antichrist". O va pune în scenă pe marile arene de concerte de pe glob în acest an, dar până atunci avem şansa de a asculta compoziţia "Night Reborn", care primeşte un lyric video proaspăt, ce poate fi urmărit mai jos.

Noul album, "Beloved Antichrist" soseşte pe 9 februarie. Această rock opera este inspirată de creaţia literară a filosofului mistic rus Vladimir Soloviov, "A Short Tale of the Antichrist". Noul disc se întinde pe 3 ore şi este o operă complexă, cu orchestraţie amplă. 27 de personaje sunt incluse în această poveste epică, interpretate de către membri ai trupei, precum Thomas Vikstrom, Lori Lewis şi Chiara Malvestiti, dar şi alţi muzicieni şi actori care au mai colaborat cu grupul suedez.

De artwork s-a ocupat Thomas Ewerhart. "Night Reborn" face parte din actul al doilea al operei şi combină riff-urile de heavy metal cu vocalize clasice de mare amploare. Christofer Johnsson (fondator, chitarist Therion) a explicat mesajul din spatele acestui single:

"Night Reborn” este una dintre scenele care se axează mai mult pe chitară, din această operă şi reprezintă latura sa mai heavy. În precedentele două scene din Capitolul 11, un mistic din est (Apollonius) soseşte pentru a îl ajuta pe Anticrist (Seth).

În această scenă el prezintă publicului unele dintre miracolele sale.

Therion vrea să aducă această producţie monumentală pe scenă, dar totul se află doar în faza de planificare deocamdată. Ce ştim sigur că e grupul simfonic metal are programate 25 de concerte în Europa în acest an, oprindu-se şi în România în martie. Îi vom auzi la Arenele Romane, unde vor cânta şi hiturile clasice precum "Clavicula Nox".

Muzicienii ne-au vizitat pe 19 octombrie 2012, cântând piese de pe discul "Les Fleus Du Mal".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Therion
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE