Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: The Weeknd - Call Out My Name

The Weeknd continuă să facă furori cu albumul lansat cu câteva zile în urmă, prin prisma mesajelor ascunse în piese. EP-ul "My Dear Melancholy, " primeşte şi un prim videoclip cu versuri, pentru piesa "Call Out My Name". Vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

"Call Out My Name" a fost una dintre cele mai controversate piese de pe EP încă de la apariţia sa. În special versul "I almost cut a piece of myself for your life" a stârnit o sumedenie de teorii între fani şi prin tabloide. Versul este considerat o aluzie la momentul când The Weeknd s-ar fi oferit să îi doneze Selenei Gomez un rinichi.

Tânăra a avut complicaţii din cauza Lupus-ului de care suferă şi a fost nevoită să primească un transplant de rinichi. Toate cuvintele alese şi pline de durere ale rapperului sunt reprezentate în acest lyric video pe câteva ecrane de televizoare vechi suprapuse. Regia îi aparţine lui Joachim Johnson, care pune în scenă o imagine pură şi simplă a suferinţei.

Abel priveşte drept spre cameră şi îşi cântă plin de feeling versurile, sau închide ochii şi se lasă pradă beat-ului R&B. Cadre prim plan cu faţa sa, cu buzele şi profilul artistului umplu acele ecrane TV. Spre mijlocul piesei auzim un efect de distors aplicat vocii lui The Weeknd, care adăugă o oarecare agresivitate şi amărăciune pură fiecărei silabe de vers.

"My Dear Melancholy, " a debutat pe 30 martie, fără mare tam-tam în prealabil şi cu doar o zi de teasere. Un artist reputat ca The Weeknd avea de obicei campanii de marketing şi promovare ample înainte de lansări de genul, fie şi doar pentru un EP de 6 piese. Noua colecţie de melodii se îndreaptă rapid spre vârful lui Billboard 200, unde se va afla până la final de săptămână.

Experţii din industria muzicală se aşteaptă ca Abel să vândă peste 150.000 de copii ale acestui release în doar o săptămână. Rapperul canadian se pregăteşte să fie headlinder la festivalul Coachella în această lună, pentru ca apoi să îşi etaleze talentul la Lollapalooza în august. Între timp continuă teoriile şi speculaţiile cu privire la ţinta versurilor lui The Weeknd.

Pe lângă Selena Gomez şi Bella Hadid ar fi primit câteva săgeţi cu venin rostite suav pe acest disc R&B gândit ca scrisoare de despărţire.

Citește mai multe despre The Weeknd
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE