Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Lyric Video: The Vaccines - All My Friends Are Falling In Love

The Vaccines a lansat o piesă nouă în această săptămână, "All My Friends Are Falling In Love". Are un aer vintage care o califică pentru o seară de dans în Club Control şi primeşte un lyric video cheesy în mod intenţionat. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

În egală măsură parodie şi melodie de karaoke, "All My Friends Are Falling In Love". prezintă artiştii printre baloane ale unei petreceri de copii şi cu vizualuri caleidoscopice. Versurile sunt redate cu roz şi galben şi au inimioare care plutesc deasupra lor, ca un veritabil kitsch. Beat-ul este foarte vesel şi jucăuş, iar protagonistul clipului nu îşi poate găsi liniştea, frustrat de cuplurile care se tot sărută.

Cineva îi oferă totuşi flori, dar fără să îi ofere şi inima sa. Ca un veritabil spărgător de gaşcă, personajul principal (solistul trupei) se plimbă din cameră în cameră, fiind în plus faţă de îndrăgostiţi şi dându-le coate în căutarea iubitei proprii. Acest single vine în completarea albumului "Combat Sports", lansat în acest an. The Vaccines reuşeşte cu succes să combine chitara de indie rock cu chorusurile de bublegum pop.

Piesa a luat naştere din inspiraţia solistului Justin Hayward-Young şi cea a compozitorului Cole MGN. La început de 2019 The Vaccines are programat un amplu turneu în Marea Britanie, încheiat cu o reprezentaţie la legendarul club londonez Roundhouse. "Combat Sports" a fost descris de critici drept un soi de transformare a The Ramones în ceva ascultabil de către toată lumea.

Atitudinea punk rock rămâne, dar se transformă pentru generaţiile lui 2018. La începutul acestui an am ascultat single-ul "I Can't Quit", cu un videoclip care spune povestea unei nopţi de party, care se termină cu scandal. Formaţia ne vizita în 2013 la Summer Well, fiind un act proaspăt în acele vremuri, pentru că trupa era activă din 2010 doar. A abordat indie pop, surf punk şi power pop pe cele 4 LP-uri ale sale.

Grupul a vândut peste 1 milion de discuri la nivel global. The Vaccines a cântat în deschidere pentru giganţi ca The Rolling Stones, Arctic Monkeys, The Stone Roses, Red Hot Chili Peppers şi Muse. Albumul de debut a fost comparat cu creaţiile Ramones şi The Jesus and Mary Chain.

Citește mai multe despre The Vaccines
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE