Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

Lyric Video: The Rolling Stones - 2000 Light Years From Home

Trupa The Rolling Stones sărbătorește împlinirea a 50 de ani de la apariția albumului ”Their Satanic Majesties Request” relansându-l sub forma unui box set. Versiunea aniversară a discului va fi pusă în vânzare în septembrie, până atunci trupa lansând un video cu versuri pentru piesa ”2000 Light Years From Home”. Clipul regizat de Lucy Dawkins și Tom Readdy este în acord cu sound-ul psihedelic al piesei.

Albumul ”Their Satanic Majesties Request” apărea pe piață în decembrie 1967. Acesta a fost cel de-al 6-lea album The Rolling Stones lansat în UK și cel de-al 8-lea lansat în America. Materialul a marcat trecerea formației de la un sound blues, la unul psihedelic, experimental, ce încorpora ritmuri africane și noi efecte și aranjamente muzicale.

Versiunea aniversară a acestui album va fi lansată pe 22 septembrie 2017. Box set-ul va include patru CD-uri și un album foto de 20 de pagini, cu poze făcute de trupă în urmă cu 50 de ani, la momentul lansării discului.

Veteranii de la The Rolling Stones ar avea în plan și lansarea unor piese noi. Conform unor declarații făcute recent de Keith Richards, formația este pregătită să revină în studio. Trupa va înregistra "ceva nou şi apoi se va gândi cum procedează după".

Ultimul album The Rolling Stones compus exclusiv din piese originale a fost "A Bigger Bang", disc lansat în 2005.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood sunt într-o formă foarte bună, în 2014 susținând 29 de show-uri. Concertele s-au desfășurat în 19 țări de pe 3 continente, turneul ”14 On Fire” bucurându-se de prezența a peste un milion 159 de mii de fani. 

Anul atrecut, trupa a cântat pentru prima oară în Cuba, evenimentul fiind unul de mare însemnătate atât pentru formație, cât și pentru evoluția climatului social al regiunii. Concertul a fost cu intrare liberă, pentru a facilita accesul cât mai multor persoane.

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE