Urmărește-ne în Social Media

rock

The Rasmus - Paradise

Una dintre cele mai longevive trupe finlandeze, The Rasmus a lansat un nou lyric video pentru piesa "Paradise". Acest single proaspăt a fost înregistrat şi mixat în Suedia, în Stockholm. De producţie s-au ocupat nordicii de la The Family.

Publicat

pe

Multă lume a aflat de The Rasmus prin mega hitul "In The Shadows" de la începutul anilor 2000. Şi asta deşi trupa activa încă din 1994 şi scosese deja 4 albume. "Dead Letters" a fost albumul care a pus The Rasmus pe hartă, ajungând la 1.7 milioane de copii vândute pe glob. Revenind în prezent, piesa "Paradise" e un pic mai optimistă, atât că versuri, cât şi ca sound. Nu e o coincidenţă, pentru că vocalul Lauri Ylonen s-a mutat în însoritul Los Anageles.

Odată cu schimbarea rezidenţei a venit şi o atitudine pozitivă. The Rasmus se află într-o perioadă de pauză, aşa numitul "hiatus", pe care multe trupe îl iau atunci când le părăseşte inspiraţia sau apar alte proiecte. Ultimul album al finlandezilor se numea "The Rasmus" şi debuta în 2012. Primele semne că băieţii s-au reunit au venit în toamna trecută, când au început să fie postate fotografii din studio.

"Paradise" e primul single de pe viitorul album, care provizoriu are ca perioadă de lansare toamna lui 2017. Având la activ colaborări cu HIM şi Apocalyptica, dar şi 4 milioane de albume vândute la nivel global, trupa continuă să stârnească pasiuni şi azi. Deşi grupul are 8 albume lansate, muzicienii sunt scumpi la vedere, apărând în doar 20 de videoclipuri până acum. Dintre acestea 7 clipuri au fost pentru melodii de pe popularul LP "Dead Letters".

Muzică nouă

The Rasmus a lansat o nouă piesă, "Bones"; Grupul pregăteşte al zecelea album

The Rasmus a lansat o nouă piesă pe 14 mai 2021, "Bones", care primeşte un videoclip cu versuri. Acesta este doar un preview pentru al zecelea album al finlandezilor, care vine după o pauză de 4 ani şi înregistrări prolifice pe durata pandemiei. Noul single se ascultă în articol.

Publicat

pe

The Rasmus
The Rasmus │ FOTO: www.facebook.com

The Rasmus lansa albumul "Dark Matters" în 2017, iar acum e gata să ne ofere un material nou, al zecelea disc din cariera sa. Noul LP a fost înregistrat alături de producătorul Joshua, născut în Danemarca, dar stabilit în Marea Britanie. Are în CV colaborări cu Kent, Mew, Kashmir, Guano Apes şi Carpark North. "Bones" este un single destul de calm şi visător, o baladă romantică despre atingerile a doi îndrăgostiţi care le fac fizicul să vibreze, să se înfioare. Este o abordare interesantă a contopirii fizice, versurile citând o întunecime şi "oase fragile".

Solistul Lauri Ylonen, care domina paginile revistelor Coolgirl şi Bravo cu 15 ani în urmă a descris astfel mesajul piesei:

Este despre karma negativă. Orice laşi în urmă în viaţa veţi găsi în faţa ta într-o bună zi. Această melodie prezintă un sunet uşor diferit dar are tipicul strat de întunecime specific The Rasmus.

"Bones" va fi urmat şi de alte single-uri, care vor sosi la toamnă, în vreme ce albumul complet va sosi în 2022. The Rasmus pregăteşte şi un turneu global în 2022, pentru a promova noul LP. Au fost anunţate concerte în Germania, Polonia, Cehia, Ungaria, Italia, dar şi Ucraina şi Rusia. Cu puţin noroc poate îi vedem şi în România.

The Rasmus lua naştere în 1995, atunci când artiştii erau încă la liceu. Primul album, "Peep" a primit discul de aur în ţara natală FInlanda, iar apoi al doilea disc, "Playboys" le-a adus băieţilor un disc Emma, un fel de Grammy finlandez. De abia la începutul anilor 2000 grupul a cunoscut faima internaţională, odată cu apariţia albumului cu numărul 5, "Dead Letters" în 2003. Single-ul "In The Shadows" a fost un mega hit. Formaţia a făcut o pauză între 2012 şi 2017 şi solistul Lauri s-a mutat în Los Angeles.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending