Urmărește-ne în Social Media

rock

The National (feat. Bon Iver) - Weird Goodbyes

The National și Bon Iver ne poartă prin momentele dificile ale unei despărțiri. Noul single se numește ”Weird Goodbyes” și poartă amprenta stilistică a lui Matt Berninger.

Publicat

pe

"Weird Goodbyes" beneficiază de aportul vocal al lui Justin Vernon de la Bon Iver, dar și de o colaborare inedită cu London Contemporary Orchestra. Aceasta este cea de-a doua piesă pe care trupa The National o dezvăluie de la apariția albumului "I Am Easy to Find" (2019), anterior lansând piesa "Somebody Desperate", de pe soundtrack-ul "Cyrano" (2021).

"Piesa este despre a te desprinde de trecut și a merge mai departe, pentru ca ulterior să fii copleșit de îndoieli", explică vocalistul The National Matt Berninger.

""Weird Goodbyes" a fost una dintre primele piese pe care le-am făcut. Mă jucam cu niște efecte de tobe, ca de obicei, când am dat de acest beat care mi-a rămas în cap - se simțea ca ceva ce numai [toboșarul] Bryan [Devendorf] ar fi putut să cânte. Am construit piesa în jurul beat-ului. Melodia lui Matt și cuvintele mi s-au părut atât de elegante și de pline de sens de la început - deplângerea pierderii inocenței și motivației, încercarea de a păstra în memorie amintiti și sentimente care dispar inevitabil și durerea pe care o simțim cu toții atunci când trecem prin despărțiri ciudate", a detaliat Aaron Dessner.

The National a interpretat noua piesă "Weird Goodbyes" în cadrul concertelor pe care le-a susținut de-a lungul verii. Trupa a dezvăluit într-o postare pe Instagram că lucrează de ceva timp la muzică nouă și că această colaborare cu Bon Iver a părut cea mai bună alegere pentru a deschide un nou capitol.

 

Trending