Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Lyric Video: The Motans feat. Marea Neagră - Saint Loneliness

The Motans are o nouă piesă sensibilă pentru noi, "Saint Loneliness". Melodia este o "colaborare" cu Marea Neagră şi primeşte un videoclip cu versuri şi cu silueta unei feline prinsă într-un univers abstract. Vă invităm să savuraţi piesa şi clipul în articol.

"Saint Loneliness" este un single cu un aer trist şi romantic, dar şi cu un oarecare mister. Este ilustrat cu un videoclip animat de-a dreptul bacovian, cu o pisică pe care o vedem străbătând câmpii goale, străzi pustii şi un cimitir. Totul începe cu un pian cu note profunde şi cu versuri despre condiţia artistului.

"Cu cât mai multe mâini în aer, cu atât mai singur" ne arată că indiferent câtă adoraţie ai de la public, te poţi simţi foarte singur pe scenă. The Motans face aluzie la alungarea amarului cu whisky, în furtună şi nopţi lungi. Spre finalul piesei şi clipului avem un interludiu zen, în care putem admira marea şi un ponton nesfârşit, pe care se odihneşte acea pisică neagră.

De fapt întregul ultim minut al acestui vizual este dedicat Marii Negre şi unduirilor sale. De fapt cred că The Motans nu a colaborat cu vreun artist numit "Marea Neagră", ci pur şi simplu a făcut sampling cu un sunet al mării noastre, care te linişteşte în ultimele momente ale piesei. The Motans aka Denis Roabeş vine după hitul "Maraton", lansat la final de noiembrie şi strângând peste 3 milioane de vizualizări de atunci.

În octombrie lansa imnul sufletelor pereche "Înainte să ne fi născut", iar la început de toamnă cânta la Cerbul de Aur 2018. Pentru The Motans urmează un concert la Hard Rock Cafe pe 17 ianuarie 2019. Asta după un 2018 excelent, plin de colaborări precum cea cu Irina Rimes pe "Cel mai bun DJ" şi cu INNA pe "Pentru Că". În primăvara lui 2018 The Motans a plecat într-un turneu de promovare a albumului "My Gorgeous Drama Queens". A durat 2 luni şi artistul şi trupa sa au parcurs ţara cântând cele mai mari hituri Motans.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Motans
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE