Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Lyric Video: The Lumineers - Gloria

Ascultă noua piesă The Lumineers - "Gloria", de pe noul album al formației, "III". Cântecul a devenit disponibil printr-un lyric video.

Trupa folk rock din Denver (Colorado) The Lumineers a anunțat lansarea celui de-al treilea album de studio, dezvăluind și un prim single extras de pe acesta. Melodia "Gloria" este însoțită de un lyric video, în care versurile sunt afișate peste o colecție de poze de familie. Solistul Wesley Schultz a declarat că piesa vorbește despre "dragostea dintre o mamă dependentă și familia ei".

Materialul "III" este o narațiune progresivă, ce integrează elemente contradictorii, care, datorită contextului, ajung a se completa unul pe celălalt, formând un întreg univers. În procesul de compoziție, cei doi membri fondatori, Wesley Schultz și Jeremiah Fraites, au ținut morțiș ca fiecare notă, silabă și pauză din piese să aibă o semnificație aparte, dovedind că aranjamentele muzicale nu trebuie să fie dense pentru ca trăirile ascultătorului să urce la cote maxime.

Schultz și Fraites au colaborat din nou cu Simone Felice,  alături de care au lansat și "Cleopatra" (2016) - cel de-al doilea disc al formației, certificat cu discul de platină. The Lumineers au cooptat-o iar pe violonista/vocalista Lauren Jacobson, care a cântat și pe primele două albume.

Track-list album The Lumineers - III

 1. Donna
 2. Life In The City
 3. Gloria
 4. It Wasn’t Easy To Be Happy For You
 5. Leader of The Landslide
 6. Left For Denver
 7. My Cell
 8. Jimmy Sparks
 9. April
 10. Salt And The Sea
 11. Democracy (Bonus Track) (Leonard Cohen cover)
 12. Old Lady (Bonus Track)
 13. Soundtrack Song (Bonus Track)

Discul va fi lansat pe 13 septembrie 2019, apoi grupul va veni în turneu în Europa, primul concert fiind programat la Lisabona pe 1 noiembrie. Vor cânta apoi prin Spania, Italia, Elveția, Germania, Austria, Cehia, Germania, Belgia, Olanda Franța, Marea Britanie și Irlanda. Nu există nicio referință la România, dar sperăm ca un promoter local să ia trupa în considerare. Era 2013 când InfoMusic recomanda The Lumineers în rubrica JOINewArtist, dar nu am avut ocazia să îi vedem live în țară.

Formația a fost fondată în 2005, dar a cunoscut succesul internațional după 2010. Hitul "Ho Hey" (2012) a adus The Lumineers în atenția publicul larg, fiind urmat de "Stubborn Love" (2012), "Ophelia" (2016) și "Cleopatra" (2016).

Citește mai multe despre The Lumineers
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE