Urmărește-ne în Social Media

rock

The Kryptonite Sparks - 3310_(Suflete_în_ghiozdan)

The Kryptonite Sparks a lansat cel de-al treilea single de pe viitorul album al formației. Noua piesă "3310_(suflete_în_ghiozdan)" e printre altele o critică adusă sistemului educațional românesc.

Publicat

pe

""3310_(suflete_în_ghiozdan)" este single-ul cu numărul trei de pe viitorul album The Kryptonite Sparks. E printre altele și o critică adusă întreg mecanismului sistemului educațional românesc, care, încă nereformat din rădăcini (de 30+ de ani), duce, la MOARTEA INDIVIDULUI.

Un sistem care suprimă exprimarea liberă, suprimă sexualitatea, suprimă credința, suprimă inteligența, suprimă identitatea, naturalețea și frumusețea oamenilor. Copiii educați defectuos azi, monștrii de mâine. Suicid social încă din fașă, înainte de a deveni adult", au detaliat membrii formației.

The Kryptonite Sparks e un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, TKS recreează aroma britanică a anilor '70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.

The Kryptonite Sparks îi are în componență pe: 

  • Călin-Răzvan Diaconu - vocals, guitars, synths, drums programming, cassette-deck manipulation
  • Rareș Diaconu - bass, synths, vocals, programming
  • Răzvan Anton – drums

Trending