Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lyric Video: The Kooks - Four Leaf Clover

The Kooks vede jumătatea plină a paharului și ne îndeamnă și pe noi să facem la fel prin mesajul noii piese ”Four Leaf Clover”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Let's Go Sunshine”.

The Kooks continuă promovarea celui de-al 5-lea album de studio cu piesa ”Four Leaf Clover”. Discul ”Let's Go Sunshine”, ce o include, va fi lansat pe 31 august și este o reîntoarcere la rădăcinile formației.

Cred că toată chestia cu noul album a fost să ne autodefinim. Am experimentat puțin pe discul anterior, cu ceva influențe gospel, electro. A fost cool să facem asta. Și apoi am început să ne întrebăm: <<Cine e The Kooks?>>, pentru că ajungi într-un punct în care vrei să știi.. <<Cine suntem, pentru ce milităm?>>.

Cred că încercăm să rezistăm, sau să ducem mai departe rock-ul britanic și britpop-ul, față de care ne simțim oarecum responsabili și pe care îl iubim. Piesele de genul “Ooh La” ne reprezintă atât de bine. Nu facem pași înapoi, dar suntem cu siguranță The Kooks. Nu încercăm să fim altcineva”, a declarat solistul Luke Pritchard pentru Billboard.

De pe noul album au fost extrase și piesele "No Pressure" şi "All The Time". Discul include 15 melodii.

După un prim concert programat în 2016 și anulat o dată cu festivalul Spellground de la Capidava, trupa The Kooks va ajunge anul acesta pentru prima oară în România. Formația a fost confirmată la Summer Well Festival 2018, alături de Cigarettes after sex.

Citește mai multe despre The Kooks
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE