Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Lyric Video: The Corrs - I Do What I Like

The Corrs a lansat un lyric video pentru noul single ”I Do What I Like”. Piesa este extrasă de pe albumul ”White Light”.

Formația recunoscută pentru stilul muzical format prin îmbinarea genurilor rock, folk și teme tradiționale celtice și irlandeze a revenit anul trecut cu un nou material de studio. După 10 ani de pauză,  The Corrs a lansat pe 27 noiembrie 2015 albumul ”White Light”, cel de-al 6-lea disc din cariera trupei.

Prima piesă dezvăluită de pe noul album a fost „Bring on the Night” și a avut premiera la BBC Radio 2, în cadrul emisiunii lui Ken Bruce. Promovarea discului continuă cu un lyric video pentru piesa ”I Do What I Like”.

The Corrs este formată din frații Andrea, Sharon, Caroline și Jim Corr. Trupa a lansat albumul de debut, ”Forgiven, Not Forgotten”, în 1995, obținând recunoașterea la nivel internațional odată cu apariția celui de-al 2-lea disc, ”Talk on Corners” (1997). Următorul album, ”In Blue” (2000), cu un sound orientat mai mult spre pop, le-a consolidat intrarea în zona muzicii comerciale, materialul plasându-se pe prima poziție în topurile din UK, Irlanda, Australia, Germania, Elveția și Austria. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Breathless” și ”Irresistible”.

În 2004 a fost lansat albumul ”Borrowed Heaven”, extrem de apreciat în țara de origine, Irlanda. Cel de-al 5-lea material, ”Home” (2005), a inclus coveruri după piese irlandeze tradiționale.

Până în prezent, The Corrs a vândut peste 40 de milioane de albume la nivel internațional, discul ”Talk on Corners” fiind certificat cu platină de 9 ori.

Citește mai multe despre The Corrs
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE