Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
Câștigă invitații duble la concertul "Ca pe vremuri" cu Holograf, Iris & Cristi Minculescu și Compact afis-neversea-2017-updateINFO CONCERT:
Neversea
Lara Fabian susține două noi concerte în România, la București și Cluj-Napoca Tarja concertează în iulie la Sibiu, în cadrul ARTmania Festival 2017 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Smiley
INFO CONCERT:
Kings of Leon

Lyric Video: The Corrs - I Do What I Like

The Corrs a lansat un lyric video pentru noul single ”I Do What I Like”. Piesa este extrasă de pe albumul ”White Light”.

Formația recunoscută pentru stilul muzical format prin îmbinarea genurilor rock, folk și teme tradiționale celtice și irlandeze a revenit anul trecut cu un nou material de studio. După 10 ani de pauză,  The Corrs a lansat pe 27 noiembrie 2015 albumul ”White Light”, cel de-al 6-lea disc din cariera trupei.

Prima piesă dezvăluită de pe noul album a fost „Bring on the Night” și a avut premiera la BBC Radio 2, în cadrul emisiunii lui Ken Bruce. Promovarea discului continuă cu un lyric video pentru piesa ”I Do What I Like”.

The Corrs este formată din frații Andrea, Sharon, Caroline și Jim Corr. Trupa a lansat albumul de debut, ”Forgiven, Not Forgotten”, în 1995, obținând recunoașterea la nivel internațional odată cu apariția celui de-al 2-lea disc, ”Talk on Corners” (1997). Următorul album, ”In Blue” (2000), cu un sound orientat mai mult spre pop, le-a consolidat intrarea în zona muzicii comerciale, materialul plasându-se pe prima poziție în topurile din UK, Irlanda, Australia, Germania, Elveția și Austria. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Breathless” și ”Irresistible”.

În 2004 a fost lansat albumul ”Borrowed Heaven”, extrem de apreciat în țara de origine, Irlanda. Cel de-al 5-lea material, ”Home” (2005), a inclus coveruri după piese irlandeze tradiționale.

Până în prezent, The Corrs a vândut peste 40 de milioane de albume la nivel internațional, discul ”Talk on Corners” fiind certificat cu platină de 9 ori.

Citește mai multe despre The Corrs
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
  • Concert Patricia Kaas la București
CLOSE
CLOSE