Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Lyric Video: The Chainsmokers - Who Do You Love ft. 5 Seconds of Summer

The Chainsmokers revine cu o colaborare cu vibe romantic şi influenţe R&B, piesa "Who Do You Love". Acesta este un featuring cu 5 Seconds of Summer, care tocmai a primit un videoclip cu versuri. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Who Do You Love" are versurile proiectate în clip sub formă de artă urbană care se tot schimbă în faţa privitorului. Chiar dacă această piesă The Chainsmokers este clar una EDM, cu ceva influenţe R&B, acele câteva acorduri de chitară mă duc cu gândul la country. Nu lipseşte celebrul drop popularizat de muzica dubstep cu ani în urmă.

Versurile vorbesc despre suspiciunea pe care o ai când te afli într-o relaţie şi îl bănuieşti pe celelalt de infidelitate sau de minciună. Acest track este doar una dintre colaborările pregătite de grup pentru 2019. Băieţii au confirmat recent că au compus o piesă împreună cu Blink 182, dar şi cu rapperul Juice WRLD. Asta după un 2018 plin de colaborări cu nume ca Winona Oak, Kelsea Ballerini sau NGHTMRE.

Piesa cea nouă are o producţie impecabilă, fără vreun bas "murdar" şi cu sintetizatoare bine calibrate. Breakdown-ul dinspre final aminteşte de piesa "Everybody Hates Me", pe care The Chainsmokers o lansa anul trecut ca single de pe discul "Sick Boy". 5 Seconds of Summer este o trupă pop rock/ pop punk din Australia. Se înfiinţa în 2011 şi este cunoscută şi drept "5SOS".

Înainte de a fi muzicieni, băieţii erau celebrităţi pe YouTube, vloggeri şi artişti care cântau coveruri după piese celebre. Au devenit celebri atunci când One Direction i-a luat în turneul "Take Me Home". Au urmat 3 albume şi 3 turnee globale. Ultimul LP al acestui grup a fost "Youngblood", lansat pe 15 iunie 2018. A fost al treilea disc ajuns pe locul întâi în Australia şi acesta este primul grup de la antipozi care are 3 LP-uri la vârful Billboard 200.

The Chainsmokers au devenit deja un nume de referinţă în pop şi EDM, dar şi electropop. Duo-ul format din Andrew Taggart şi Alex Pall pornea la drum în 2012 şi avea să câştige 2 premii American Music Awards, 7 premii Billboard Music Awards şi 8 distincţii iHeartRadio. The Chainsmokers a ajuns pentru prima oară în România în vara lui 2018, în cadrul festivalului UNTOLD 2018.

Citește mai multe despre 5 Seconds Of SummerThe Chainsmokers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE