Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: The Chainsmokers - Who Do You Love ft. 5 Seconds of Summer

The Chainsmokers revine cu o colaborare cu vibe romantic şi influenţe R&B, piesa "Who Do You Love". Acesta este un featuring cu 5 Seconds of Summer, care tocmai a primit un videoclip cu versuri. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Who Do You Love" are versurile proiectate în clip sub formă de artă urbană care se tot schimbă în faţa privitorului. Chiar dacă această piesă The Chainsmokers este clar una EDM, cu ceva influenţe R&B, acele câteva acorduri de chitară mă duc cu gândul la country. Nu lipseşte celebrul drop popularizat de muzica dubstep cu ani în urmă.

Versurile vorbesc despre suspiciunea pe care o ai când te afli într-o relaţie şi îl bănuieşti pe celelalt de infidelitate sau de minciună. Acest track este doar una dintre colaborările pregătite de grup pentru 2019. Băieţii au confirmat recent că au compus o piesă împreună cu Blink 182, dar şi cu rapperul Juice WRLD. Asta după un 2018 plin de colaborări cu nume ca Winona Oak, Kelsea Ballerini sau NGHTMRE.

Piesa cea nouă are o producţie impecabilă, fără vreun bas "murdar" şi cu sintetizatoare bine calibrate. Breakdown-ul dinspre final aminteşte de piesa "Everybody Hates Me", pe care The Chainsmokers o lansa anul trecut ca single de pe discul "Sick Boy". 5 Seconds of Summer este o trupă pop rock/ pop punk din Australia. Se înfiinţa în 2011 şi este cunoscută şi drept "5SOS".

Înainte de a fi muzicieni, băieţii erau celebrităţi pe YouTube, vloggeri şi artişti care cântau coveruri după piese celebre. Au devenit celebri atunci când One Direction i-a luat în turneul "Take Me Home". Au urmat 3 albume şi 3 turnee globale. Ultimul LP al acestui grup a fost "Youngblood", lansat pe 15 iunie 2018. A fost al treilea disc ajuns pe locul întâi în Australia şi acesta este primul grup de la antipozi care are 3 LP-uri la vârful Billboard 200.

The Chainsmokers au devenit deja un nume de referinţă în pop şi EDM, dar şi electropop. Duo-ul format din Andrew Taggart şi Alex Pall pornea la drum în 2012 şi avea să câştige 2 premii American Music Awards, 7 premii Billboard Music Awards şi 8 distincţii iHeartRadio. The Chainsmokers a ajuns pentru prima oară în România în vara lui 2018, în cadrul festivalului UNTOLD 2018.

Citește mai multe despre 5 Seconds Of SummerThe Chainsmokers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE