Urmărește-ne în Social Media

electronica

The Chainsmokers, NGHTMRE - Save Yourself

The Chainsmokers renunţă la pop în favoarea EDM-ului pe noul single colaborativ, "Save Yourself". Acesta marchează intrarea în mainstream a DJ-ului NGHTMRE, care este activ de 4 ani şi e considerat de mulţi "noul Skrillex". Urmăreşte clipul cu versuri al acestei piese în cadrul articolului.

Publicat

pe

Acolo unde The Chainsmokers ne-au obişnuit cu balade pop şi colaborări romantice cu Coldplay, vine un single dubstep dansabil. "Save Yourself" păstrează timbrul vocal celebru pentru Chainsmokers, dar îl mixează serios cu un drop la refren. Vocile subţiate stil Skrillex sunt prezente şi un sample de EDM cu influenţe electro domină fundalul şi instrumentalul.

Toate sunt ilustrate cu un visualizer, mai degrabă decât cu un lyric video clasic. E genul de proiecţie care s-ar afla pe un ecran uriaş în spatele unui DJ care mixează pe scenă. Noul release se afla pe EP-ul "Sick Boy" de la The Chainsmokers, care a debutat cu single-ul cu acelaşi nume. Aceea a fost o creaţie introspectivă şi surprinzător de mătură, pentru duo-ul pop.

DJ-ul NGHTMRE a oferit un preview pentru această colaborare în cadrul unei reprezentaţii de la EDC Las Vegas, iar varianta de studio sună la fel de catchy ca şi cea live. Linia de bas va face pe oricine să se mişte sacadat, iar drop-uri de gen nu am mai auzit de prin 2010. Drew Taggart este vocea pe care o auziţi pe această creaţie, omul cu timbrul cunoscut de la The Chainsmokers.

Tyler (NGHTMRE) este un bun prieten al celor doi muzicieni din The Chainsmokers şi a discutat de mult legat de o colaborare cu trupa. Tânărul din Los Angeles este activ din 2014, îşi finisează piesele în Ableton Live exact ca Skrillex şi de altfel este la casa de discuri a celebrului DJ, OWSLA. NGHTMRE pornea la drum cu remixuri trap şi house ale pieselor lui Tiesto, Rae Suremmurd şi Skrillex.

Ulterior şi-a produs propriile melodii, colaborând cu muzicieni reputaţi. Primul său EP a sosit în 2016, ajungând în topul Bilboard Dance/Electronic Albums. Tyler avea să ajungă în lineup-ul de artişti de la festivalul Coachella anul trecut.

The Chainsmokers a lansat piesa "Side Effects" săptămâna trecută, o colaborare cu Emily Warren ce etalează un sound retro, disco. Duo-ul s-a putut auzi la UNTOLD 2018.

PUBLICITATE
Comentează

Trending