Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

The Chainsmokers - iPad

În pregătirea lansării celui de-al patrulea album, The Chainsmokers dezvăluie o nouă piesă, intitulată ”iPad”. Melodia este acompaniată de un video cu versuri ce prezintă instantanee ale vieții efervescente dintr-un oraș aglomerat.

Publicat

pe

Duo-ul The Chainsmokers din New York este format din Drew Taggart și Alex Pall. Single-ul din 2014, "#Selfie" a debutat în top 20 în mai multe țări, pe locul 16 în Billboard Hot 100, pe locul trei în Australia și pe 11 în Marea Britanie. EP-ul de debut, "Bouquet", a fost lansat în octombrie 2015. Piese ca "Roses", "Don't Let Me Down" și "Closer" s-au făcut remarcate, plasându-se pe locuri fruntașe în topurile internaționale.

Trupa împlinește anul acesta 10 ani de activitate şi are în discografie trei albume de studio: "Memories... Do Not Open",  "Sick Boy" și "World War Joy". În 2016, grupul atingea faima internaţională prin colaborarea cu Halsey, "Closer". Single-ul ajungea pe locul întâi în topurile din State şi SUA, cimentând statutul de senzaţie pop-EDM al băieţilor.

Comentează

Trending