Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO

Lyric Video: The Chainsmokers - Hope ft. Winona Oak

The Chainsmokers a încheiat în sfârşit seria de lansări de single-uri care a completat albumul "Sick Boy". Ultimul release este piesa "Hope", un featuring cu Winona Oak, care primeşte un videoclip cu versuri. Îl puteţi viziona în cadrul articolului.

"Hope" are ceva din vara care a trecut şi un sintetizator ca nişte picături de apă, punctat de o voce plină a solistei Winona Oak. Tranziţia dintre vocea sa şi a lui Drew Taggart se face atât de subtil, încât ai zice că sunt inflexiuni ale aceleiaşi voci. Videoclipul este simplu şi minimalist: cei 3 artişti stau întinşi pe podea şi sunt acoperiţi cu un val de lumini colorate.

Acest single este unul eminamente pozitiv şi visător, optimist. Cântăreaţa suedeză este în prim plan, îmbrăcată într-un palton elegant galben şi cu o cămaşă roşie pe dedesubt. Versurile sunt despre dorinţa de a fi cu cel pe care îl iubeşti. Pe parcursul anului 2018, duo-ul american a lansat câte o piesă pe lună pentru a completa proiectul "Sick Boy", disponibil complet de pe 14 decembrie.

Iată-ne ajunşi la final, după 10 track-uri, care ne-au dus prin EDM, dubstep, balade pop şi colaborări cu Kelsea Ballerini sau Emily Warren. Fiecare piesă lansată în 2018 a fost un capitol nou şi o filă nouă de poveste. Ultimul release a fost "This Feeling", colaborare cu Kelsea Ballerini lansată luna trecută. Acel track a strâns peste 250 de milioane de stream-uri la nivel global. Se află în top 20 la majoritatea radiourilor pop.

Muzicienii vin după reprezentaţii de marcă, la The Ellen DeGeneres Show sau Victoria's Secret Fashion Show. Urmează un concert de revelion la Dick Clark's New Year's Rocking Eve, un show televizat special organizat de ABC. Duo-ul din New York a vizitat pentru prima oară România în această vară, cu ocazia festivalului UNTOLD 2018. Băieţii produc şi compun muzică de ceva vreme, colaborând cu nume mari din muzică pop şi EDM.

The Chainsmokers intrau în mainstream în 2014 prin piesa "#Selfie", iar EP-ul de debut, "Bouquet" venea în 2015. Urma un premiu Grammy un 2017, două premii American Music Awards şi 7 premii Billboard Music Awards. Printre actele care au inspirat grupul se numără Taylor Swift, Max Martin, The XX şi Explosions In the Sky.

Citește mai multe despre The Chainsmokers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE