Urmărește-ne în Social Media

electronica

The Chainsmokers, Aazar - Siren

După un experiment dubstep, The Chainsmokers se aventurează în zona emo rap-ului prin colaborarea cu Aazar pe piesa "Siren". Melodia are şi ceva influenţe de EDM şi dubstep şi primeşte un videoclip cu versuri pe care îl puteţi urmări mai jos.

Publicat

pe

Dacă "Siren" începe melancolic şi visător, pe la primul său minut îşi arată adevărata identitate de imn de party. Totul ilustrat cu schelete, foarte multe pastile şi bancnote îndoite. Păpuşi dezmembrate şi manechine de teste pentru siguranţa automobilelor zboară prin parbriz în slow motion. Vizualul unor girofaruri acoperă cadrele psihedelice, cu o sumedenie de simboluri ascunse, unele fără prea mult sens.

Toată agitaţia piesei este încununată cu o porţiune de muzică orchestrală spre final, când două manechine îşi găsesc dragostea între maşinile spulberate de contactul frontal. "Siren" dă senzaţia a două piese într-una, pe de o parte una tipică The Chainsmokers şi pe de alta imn de party marca Skrillex. Producţia este perfectă, ca de obicei pentru duo-ul american.

Melodia se alătură colecţiei de 8 piese "Sick Boy", care mai include şi release-urile "Everybody Hates Me" şi "You Owe Me". Este o creaţie eclectică, pentru că a primit influenţe country pe piesa "This Feeling", dar şi un dubstep violent pe "Save Yourself", colaborare cu DJ-ul NGHTMRE. Aazar furnizează pe noul track o doză de trap, cum se pricepe mai bine, completat de vocea visătoare a lui Andrew Taggart.

Duo-ul câştigator de premiu Grammy a colaborat cu Dave Gelb pentru producţia clipului şi cu Rafatoon pentru regie. Noul single a sosit în vreme ce ultimul hit al trupei, "This Feeling" continuă să urce în topuri. Acea colaborare cu Kelsea Ballerini a ajuns la aproape 50 de milioane de vizualizări. Băieţii au cântat cu Kelsea live acest release la The Ellen DeGeneresShow.

Artiştii au promis şi un videoclip oficial care va sosi în această toamnă. The Chainsmokers se numără printre actele muzicale prezente la UNTOLD Festival 2018, alături de Jason Derulo, Tiesto, The Prodigy, Armin van Buuren şi The Black Eyed Peas.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending