Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lyric Video: The Asteroids Galaxy Tour - Apollo

Trupa daneză The Asteroids Galaxy Tour are un single nou, intitulat ”Apollo”. Piesa este la fel de jucăușă și copilăroasă ca vocea solistei Mette Lindberg.

The Asteroids Galaxy Tour, trupa de indie și psychedelic pop care ne cucerea în 2009 cu piesa ”The Golden Age”, a revenit cu o piesă nouă, intitulată ”Apollo”. Melodia păstrează sound-ul cu care grupul s-a făcut cunoscut în Europa, tonul optimist și jovial fiind dat de timbrul solistei Mette Lindberg.

După albumul din 2014, ”Bring Us Together”, The Asteroids Galaxy Tour a luat o pauză, perioadă în care Mette a fost jurat al emisiunii The X Factor, versiunea daneză. Artista a făcut parte din juriu pentru un singur sezon, în 2016, concurenții ei încheind competița pe locurile doi și trei.

The Asteroids Galaxy Tour are la activ 3 albume, nenumărate hit-uri și o reclamă care i-a făcut celebri în toată lumea. Trupa îi aliniază pe Mette Lindberg (voce) și Lars Iversen (producător, bass), alături de alți trei instrumentiști – Miloud Carl Sabri (trompetă, clape), Mikkel Doerig (chitară, clape), Rasmus Valldorf (tobe). După ce veți asculta mai multe melodii, veți ajunge la concluzia că esența trupei e vocea lui Mette Lindberg, copilăroasă, amuzantă, carismatică.

Grupul a susținut mai multe concerte în România. În 2012, trupa a făcut parte din lineup-ul festivalului Summer Well, în 2013 a cântat în Fratelli Studios din București, iar în 2015, de Revelion, a concertat în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Citește mai multe despre The Asteroids Galaxy Tour
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE