Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: The 1975 - I like America & America Likes Me

The 1975 flirtează cu autotuning-ul pe noua piesă "I Like America & America Likes Me". Este o melodie inedită pentru trupa de indie rock, care virează spre EDM şi trip-hop mai degrabă decât rock. Puteţi viziona clipul cu versuri al acestui track în cadrul articolului.

"I Like America & America Likes Me" este cel mai nou single extras de pe albumul "A Brief Inquiry Into Online Relationships". Cine priveşte cu atenţie noul clip The 1975 va observa elemente preluate din social media, ecrane de iPhone-uri şi un uriaş caleidoscop electronic de mesaje, imagini abstracte, coduri sursă şi clipuri ce nu par a avea sens.

Clipul a debutat în prima fază pe Twitter, cu câteva ore înainte de apariţia băieţilor la "The Graham Norton Show". The 1975 nu va lua vreo pauză prea curând, pregătind un nou LP intitulat "Notes On a Conditional Form", pe care a fost promis un sound ceva mai britanic. Albumul se află în plin proces de înregistrare în Londra, o schimbare de continent, după ce precedentul disc a fost înregistrat în Los Angeles.

Vom putea asculta piesele noi în această vară, conform solistului Matty Healy. Versurile lor vor ţese o poveste bine ticluită, pe care am putea-o descoperi şi odată cu sosirea trupei la Summer Well 2019. Healy citează ca influenţe trupe precum The Streets şi Burial. Totul a fost "deconstruit" şi reconstruit pentru a ajunge la noul sunet. Muzicienii îşi doresc să ascultăm noua lor creaţie exclusiv noaptea, pentru o experienţă adecvată.

Pe lângă procesul de înregistrare, grupul se află într-un scurt turneu britanic, încheiat în Sheffield pe 25 ianuarie. În 2019 vor mai bifa şi o apariţie britanică importantă, ca headliner la Reading/Leeds Festival în august. The 1975 a încheiat anul 2018 lansând o versiune acustică a piesei "Be My Mistake", după ce ne-a oferit un crâmpei din filmul concert "Stop Making Sense" în clipul piesei "It's Not Living".

Tot pe final de an am putut asculta şi un cover fermecător după Ariana Grande de la aceeaşi formaţie. The 1975 este aşteptată să cânte la Summer Well 2019, în intervalul 10-11 august 2019, pe domeniul Ştirbey de la Buftea. Pe scenă mai urca şi Pale Waves, Tender şi The National. The 1975 a mai cântat la Summer Well şi în 2014, când headliner era Placebo.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The 1975
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE