Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: Tenacious D - Hope

Tenacious D a revenit după o pauză, atât cu muzică nouă, cât şi cu un serial animat. Balul a fost deschis de piesa "Hope", care a debutat ca single şi sub formă de videoclip cu versuri. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Ilustraţia acestui clip este similară cu stilul vizual al seriei "Post-Apocalypto", care a avut premiera pe YouTube, cu un episod de 8 minute. "Hope" este doar începutul, pentru că Jack Black and co ne-au pregătit o întreagă aventură spusă pe parcursul unui album şi al unei întregi serii de episoade. Dacă priviţi cu atenţie primul episod din serie se aude încă o melodie nouă.

E vorba despre "Post Apocalypto Theme (Reprise)", ceva mai vivace decât acest single. LP-ul complet "Post-Apocalypto" vine pe 2 noiembrie şi include un număr impresionant de piese, 21. Dave Grohl a cântat la tobe pe câteva dintre aceste melodii, muzicianul fiind prieten cu Jack Black şi apărând chiar în unele dintre primele clipuri Tenacious D. Pe atunci avea rolul unui diavol super villain.

"Hope" este o baladă blândă, de cântat la foc de tabără şi care spune povestea unui câine cu două capete. El devine prietenul omului în timpul unei apocalipse nucleare. De fapt povestea seriei animate îi vede pe Kyle şi Jack într-o lume post apocaliptică, învăţând să supravieţuiască şi trăiască din nou. Au trecut 6 ani de la ultimul release al duo-ului, "Rize of the Fenix" din 2012.

Recent Tenacious D a organizat propriul festival, iar acum pregăteşte un turneu nord american pentru a promova acest LP. Animaţia are 6 părţi şi va fi difuzată săptămânal, culminând cu lansarea albumului din noiembrie. Kyle Glass şi Jack Black se vor întâlni cu mutanţi şi creaturi ciudate, în lumea bizară de după explozie. Fiecare dintre episoade a fost desenat de mână de către Jack Black, iar personajele îşi primesc vocea de la Jack şi Kyle Gass.

Câteva teasere au apărut deja şi ştim că muzicienii au scăpat de explozia nucleară ascunzându-se într-un frigider. Pe parcursul aventurii lor, cei doi rockeri vor vizita Casa Albă, vor avea acces la o maşină a timpului şi vor ajunge chiar în spaţiu. Nu vor lipsi umorul, aluziile politice, sociale şi cele la universul rock creat în precedentele albume.

Citește mai multe despre Tenacious D
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE