Urmărește-ne în Social Media

pop

Taylor Swift - Only The Young (Featured in Miss Americana)

Taylor Swift a lansat un nou single numit "Only The Young", pe care artista abordează pentru prima oară o temă politică. Face asta cu un beat optimist şi plin de energie, ilustrat cu un videoclip cu versuri, pe care îl puteţi viziona în articol.

Publicat

pe

E ceva care sună foarte mult a CHVRCHES la această piesă, atât la felul în care sunt cântate versurile, dar şi modul în care sunt mixate corurile de copii. "Only the Young" sună a piesă inspiraţională pentru tineri, pe care Taylor Swift cântă despre generaţia viitoare, care va aduce o schimbare de mentalitate şi de lideri politici. Mesajul sună ceva de genul: "doar cei tineri pot alerga spre linia de finish şi asta e inevitabil". E ceva foarte naiv şi inocent la aces track, dar mesajul răzbate clar şi răspicat: e nevoie de o schimbare.

Piesa apare în documentarul Netflix proaspăt lansat "Miss Americana", care a debutat chiar azi, pe 31 ianuarie pe serviciul de streaming. Piesa a fost compusă şi produsă de Taylor Swift, alături de Joel Little, care a lucrat cu Lorde şi Sam Smith. Cei doi au şi scris şi produs documentarul respectiv. Dorinţa artistei a fost de a deveni o voce a celor dezamăgiţi de starea actuală a societăţii americane. Cu versuri precum "Nu ne vor ajuta, sunt prea ocupaţi să se ajute singuri, nu vor schimba nimic, trebuie să o facem noi", Taylor se arată foarte nemulţumită de starea actuală a societăţii americane.

Swift a declarat că single-ul este inspirat de discursul pe care l-a ţinut la alegerile preliminare (midterm) din 2018. Atunci a susţinut candidaţi ai Democraţilor, în statul său de baştină, Tennessee. În documentar îi explică colaboratorului Joel Little că a făcut aluzii şi la împuşcăturile din şcoli pe compoziţia sa nouă, dar vrea să transmită un mesaj pozitiv societăţii. A subliniat şi că vine din urmă un nou val de tineri americani, câteva milioane care vor împlini 18 ani până la următoarele alegeri şi ei pot decide soarta ţării.

Taylor Swift a ajuns şi subiect de declaraţii pentru Donald Trump. Acesta a afirmat că îi plac melodiile artistei cu 25% mai puţin după ce aceasta a susţinut Democraţii. E clar faptul că şi noua piesă ia o atitudine poltică deloc favorabilă actualului lider, ci mai degrabă îndemnând la schimbare.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending