Urmărește-ne în Social Media

pop

Taylor Swift - Look What You Made Me Do

Taylor Swift a revenit cu o nouă piesă, iar presa și fanii țes deja diverse teorii pe baza versurilor articulate ale artistei. Noul single ”Look What You Made Me Do” este alimentat, desigur, de mediatizatele dispute ale lui Taylor cu diverse persoane publice (Katy Perry, Kanye West, Kim Kardashian), singura necunoscută a acestei ”ecuații” fiind dacă versurile se adresează unei persoane anume.

Publicat

pe

Cu ”Look What You Made Me Do”, Taylor Swift duce la un nou nivel stilul ei pătimaș de a compune. În versuri, artista ne anunță că vechea Taylor a murit și că are o listă neagră, cu anumite nume trecute în roșu. Catalogate, de către unii, drept puerile, aceste versuri au dat totuși de gândit fanilor și presei, mulți încercând să determine la cine anume face referire Taylor.

Din perspectiva sound-ului,  piesa ”Look What You Made Me Do” continuă direcția pop / dance trasată cu discul precedent, ”1989”. Single-ul a fost produs de Jack Antonoff, cu care a colaborat și Lorde pentru albumul ”Melodrama”.

Look What You Made Me Do” este primul single extras de pe noul album ”Reputation”, așteptat pe 10 noiembrie. Anunțul privind lansarea discului a fost precedat de o campanie de promovare în online, care indică mesajul noului material. Artista a șters conținutul conturilor sale de Facebook, Twitter, Instagram și Tumblr, sugerând că vrea să-și construiască o nouă reputație, care să nu fie influențată de zvonuri și comentarii.

Pe coperta discului, Taylor apare într-o ținută cu aer punk, în fundal putând fi observate diverse fragmente de articole din presă, cu titluri ce conțin numele artistei. Această idee a utilizării unor texte din presă în artwork a mai fost folosită și de către alți artiști, pe Twitter apărând comparații între coperta albumului "Reputation" și imaginile emblematicelor discuri "Controversy" (lansat de Prince în 1981) și ”Lies” (lansat de Guns N' Roses în 1988).

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending