Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Lyric Video: Taylor Swift - Call It What You Want

Taylor Swift prezintă al patrulea single de pe viitorul său LP, "Call It What You Want". Artista păstrează tendinţa de a lansa câte o melodie nouă pe săptămână, în avanpremiera sosirii albumului "Reputation", disponibil de pe 10 noiembrie.

Săptămâna trecută ne-a adus clipul incendiar pentru piesa "... Ready for It?", asta după ce "Look What You Made Me Do" stabilise recorduri de vizualizări şi impresionase prin efecte vizuale. Taylor trece la un registru ceva mai blând prin "Call It What You Want", o melodie pop care aduce mai mult cu Lorde decât cu o piesă dansabilă cu influenţe EDM şi cu atacuri la alţi artişti.

În această săptămână a reînviat un "beef" pe care Kanye West îl avea cu Taylor Swift. West a apărut pe piesa "Dat Side" a rapperului Cyhi The Prynce, în care face aluzie la "cei pe care i-a făcut celebri". Kanye a declarat în repetate rânduri că a făcut-o celebră pe Taylor prin incidentul de la MTV Video Awards din 2009. "Call It What You Want" nu îi dă vreo replică lui Kanye, deşi dacă disecam destul acel lyric video sigur găsim vreo aluzie la hateri sau rivali precum Katy Perry sau Nicki Minaj.

Acest lyric video invocă imagini dintr-o vedere trimisă din vacanţă sau un jurnal al poveştilor de dragoste pierdute. Versurile invocă un el puternic, care o protejează pe tânără cu căldura sa. Sunt amintite şi "drama queens" care o atacă pe artistă. Spre finalul acestui clip vedem şi câteva imagini din arhiva proprie a lui Taylor, cu aceasta pe cal, zugrăvind sau trimiţând bezele.

Lansarea de single vine la pachet cu o aniversare: 13 ani de când Taylor l-a întâlnit pe Scott Borchetta, cel care a înlesnit semnarea contractului cu Big Machine Records.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE