Urmărește-ne în Social Media

pop

Super Monkeys feat. Ioana Ignat - Much Better

“Much better”: așa sună și cel mai nou proiect de pe piața muzicală românească format din doi DJ și producători din țară. Pentru prima piesă, aceștia au ales să colaboreze cu Ioana Ignat. Vă invităm să ascultați piesa în articolul de mai jos.

Publicat

pe

O coproducție Cat Music și MediaPro Music, primul single lansat de Super Monkeys este un featuring cu Ioana Ignat, talentata artista care a cucerit publicul cu piese precum “Nu mă uita” și “Nu mai e”. “Much better” este o o piesă fresh, cu beat-uri pop-dance, ce se îmbină cu lyric video-ul plin de culoare al celor doi DJ.

“Ne-am dorit o voce specială pentru prima noastră piesă, iar Ioana este exact ce ne-am dorit. Colaborarea noastră cu ea sigur continuă pentru că ne-am înțeles și completat foarte bine din prima secundă”, declară Super Monkeys.

“Așa cum spune și titlul, ‘Much better’ este o stare de spirit; vorbește despre cum reușim să rămânem optimiști. Și de ce nu, uneori asta se întâmplă prin muzică. Așa că vă doresc să va bucurați de fiecare moment, la intensitate maximă”, adaugă Ioana Ignat.

Ioana Ignat s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii concurs „Vocea României” în 2016, unde s-a clasat în finală, fiind una dintre preferatele publicului. Pe lângă timbrul inconfundabil și cele patru instrumente la care a învățat să cânte, pian, chitară acustică, chitară bass și contrabass, Ioana Ignat este și o compozitoare talentată. Printre colaborările de succes se numără și „Doar pe a ta“, împreună cu Edward Sanda, single ce s-a poziționat pe primele locuri în topurile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de săptămâni.

Recent, tânăra artista a lansat alături de Dorian Popa “Când lumea e rea”, clip ce a adunat aproape șase milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, Ioana Ignat a fost desemnată zilele trecute “Debutul anului”, în cadrul premiilor muzicale Radio România, ediția a XVI-a.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending